Oreste, concluzii fără ocolișuri în urma ororilor petrecute la Caracal și Dâmbovița. Vina guvernării PSD, punctată de jurnalist

Jurnalistul Oreste Teodorescu a participat marți seară în cadrul emisiunii Dosar de Politician și a tras o serie de concluzii despre statul român în urma ororilor petrecute la Caracal și Dâmbovița. 

Concret, Oreste a punctat că o mare parte din vină este a guvernării PSD care a transformat România într-un rai al infracționalității organizate, al pedofiliei, al criminalității economice, al traficului de persoane prin două măsuri:

1. recursul compensatoriu

2. ruperea protocoalelor dintre SRI și procurori

Totodată, din pricina guvernării PSD, începând cu OUG13, Oreste a atras atenția că autoritatea statului român, care era deja șubredă, s-a prăbușit. 

Redăm mesajul jurnalistului Oreste Teodorescu:

"Eu nu aș vrea să intru în adâncimea subiectului particular Dâmbovița-Caracal pentru că lucrurile sunt foarte complicate. În schimb, pot să trag o concluzie generală, una tehnică, cinică, tristă, dar corectă din punctul meu de vedere. Este vorba despre nebunia aceasta guvernamentală de a-și salva de efectele legii infractorii favorizați și prin recursul compensatoriu și prin ruperea brutală a protocoalelor dintre cei de la SRI, care aveau tehnică, și niște procurori care se ocupau de cercetarea penală. Tragem concluzia că începând cu 2017 și infama ordonanță OUG13, autoritatea statului român care era deja foarte fragilă după 30 de ani de tranziție și democrație originală a fost pusă la pământ. Noi în momentul de față am devenit o destinație precum un rai al infracționalității organizate, al pedofiliei, al criminalității economice, al traficului de persoane ș.a.m.d. Adică dacă noi nu am reușit să maximizăm și să aducem plus valoare Europei cu peisajele noastre superbe, cu tradițiile noastre extraordinare, cu toată bogăția asta spirituală și geografică pe care o are România de oferit, iată că devenim o destinație foarte exotică foarte asemănătoare cu Manila, cu Vietnamul de Sud sau Thailanda. România, o țară cu bun-simț și cu un popor cu o credință în permanenta relație cu transcendentul și cu Dumnezeu, a ajuns ca un bordel infam tuturor expropiaților din această lume", a spus Oreste.