Oreste îi oferă asigurări "bolnavului" infractor Dragnea: "Ori ce ai face, penalule, nu scapi!"


Oreste îi oferă asigurări "bolnavului" infractor Dragnea: "Ori ce ai face, penalule, nu scapi!"

Infractorul Liviu Dragnea este internat după ce l-a luat durerea de spate amintindu-și că luni, 18 martie, urma să fie audiat în dosarul angajărilor fictive la Curtea Supremă. Sluga supremă, Codrin Ștefănescu, a declarat că este posibil ca infractorul Dragnea să stea chiar câteva zile internat și că există eventualitatea unor intervenții chirurgicale: "va trebui să stea la pat în următoarele zile. Ar putea avea nevoie de o intervenție sau chiar de două”.

În acest context, jurnalistul Oreste Teodorescu a scris un text în care atrage atenția că de fapt Dragnea nu are nicio boală, ci doar suferă de frica de închisoare. Cu toate acestea, analistul politic îi oferă asigurări infractorului Dragnea că nu va scăpa.

Redăm postarea integrală de pe Facebook:

"Ce boală are Dragnea?

Dragnea nu are nimic, suferă doar de paranoia născută din frica de pușcărie! Pentru a nu Răspunde în fața legii e în stare de orice găinărie...

Mâine ar fi trebuit sa aibă loc audierea lui la Curtea Supremă în dosarul angajărilor fictive.

Judecătorul Luciana Mera a anunțat că va rămâne în completul care-l judecă pe Dragnea chiar dacă urmează să se pensioneze cu data de 1 iunie conform deciziei CSM, dejucând astfel planurile infractorului de prelungire a termenului până la trecerea OUG pe Justiție...

Cu două zile înainte de a se prezenta în fața magistraților, Dragnea acuza dureri de spate.

Vestitul cap de pu*ă, Codrin Ștefănescu a declarat, la Antena 3, că ar fi vorba de o dublă hernie de disc. „Nu era recomandat să stea în picioare, el trebuia să stea la pat”, a adăugat el. Medicii au stabilit aseară să îl interneze și i-au interzis să iasă din spital, să înceapă să își facă tratament. Vor decide medicii dacă este nevoie de operație, intervenție chirurgicală sau nu în cursul acestei zile. În orice caz nu l-au lăsat să se deplaseze.”

Ori ce ai face, penalule...NU SCAPI!!!", a scris Oreste pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.