Oreste pune la punct tabăra care o jelește pe Sorina Pintea pentru că a fost expusă public încătușată: "Atunci nu era bolnavă?" (FOTO VIDEO)


Oreste pune la punct tabăra care o jelește pe Sorina Pintea pentru că a fost expusă public încătușată: "Atunci nu era bolnavă?" (FOTO VIDEO)

Jurnalistul Oreste Teodorescu critică aspru tabăra care joacă rolul de bocitoare în cazul episodului în care fosta ministră a Sănătății, Sorina Pintea, aflată în arest preventiv, a fost dusă la spital cu cătușe. 

Oreste contestă faptul că Pintea ar fi într-o stare medicală atât de gravă precum se pretinde, întrucât "era perfect în stare să conducă ditamai spitalul și avea toată energia de a se lansa în cursa electorală pentru Primăria din Baia Mare".

Oreste, pe Facebook: "Jelania absolut penibilă în cazul Sorinei Pintea sfidează minima inteligență a celor care au mai deschis o carte, pe care s-o citească, nu doar să ruleze cornete pentru semințe, din paginile ei! Cum să crezi în boala șpăgăresei pesediste, atât de vulnerabilă când se confruntă cu procurorii, când era perfect în stare să conducă ditamai spitalul și avea toată energia de a se lansa în cursa electorală pentru Primăria din Baia Mare? Atunci nu era bolnavă?".


Totodată, jurnalistul publică pe Facebook o imagine, care datează din vara anului 2019, în care Pintea este alături de Eugen Teodorovici și nu dă vreun semn că ar suferi de o boală extrem de gravă. Mai multe detalii despre cazul Pintea vor fi dezbătute în această seară în cadrul emisiunii "Jocuri de Putere", de la ora 23 pe Realitatea TV, invitații lui Oreste fiind Cristian Diaconescu, Grigore Cartianu, Andrei Caramitru și Ciprian Ciucu.

"Atât de bolnavă era șpăgăreasa Pintea încât vara trecută se hlizea relaxată cu “Pisi” Teodorovici la un ceas de taină în Constanța", a transmis Oreste. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.