Oreste răbufnește după declarațiile lui Dragnea: "Adică toți sclavii numiți de el în Executiv au o singură misiune: să-l scape de pușcărie!"


Oreste răbufnește după declarațiile lui Dragnea: "Adică toți sclavii numiți de el în Executiv au o singură misiune: să-l scape de pușcărie!"

Jurnalistul Oreste Teodorescu a răbufnit printr-o postare pe Facebook la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, care a declarat că „nimeni nu trebuie să uite pentru ce a fost pus acolo (n.r. în Guvern)”. Oreste susține că Dragnea este disperat, astfel încât a început să o amenințe pe Viorica Dăncilă, iar din declarația președintelui PSD reiese faptul că „toți sclavii numiți de el în executiv, au o singură misiune: să-l scape de pușcărie”.

Disperat că mai are doar o săptămână până la pronunțarea definitivă și că Guvernul nu slobozește mizeria de ordonanță care să-l salveze de întâlnirea cu Borcea de la dușuri, infractorul cu apucături dictatoriale o amenință în stil mafiot pe necuvântătoare: “O să analizăm după alegeri relația cu doamna Dăncilă. Nimeni să nu uite pentru ce a fost pus acolo, în Guvern.” Adică toți sclavii numiți de el în Executiv au o singură misiune: să-l scape de pușcărie! Ei bine... asta nu se va întâmpla! Nu putem arunca o țară în aer pentru angoasele unui penal!”, a scris Oreste pe Facebook.

Reacția jurnalistului a venit în urma declarațiilor făcute de Liviu Dragnea pentru Adevărul Live, unde susține că va analiza după alegeri relația premierului României, Viorica Dăncilă, cu PSD. 

Moderator Adevărul: Doamna Dăncilă în ce relații e cu partidul?

Liviu Dragnea: O să analizăm după alegeri. Nu stă nimeni acum să vadă asta. Dar nu numai pentru dumneaei. Este un sfat de-al meu pentru oricine, pentru orice om politic care ajunge întâmplător și temporar în Guvern. Să nu uite pentru ce a fost pus acolo. A fost pus acolo să implementeze un program de guvernare susținut și votat de către români covârșitor.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.