Oreste, soluție împotriva mafiei politice din România: "Nu poate fi distrusă decât schimbând esențial mecanismul de funcționare al sistemului românesc! Să participăm prin vot la vindecarea țării!!"


Oreste, soluție împotriva mafiei politice din România: "Nu poate fi distrusă decât schimbând esențial mecanismul de funcționare al sistemului românesc! Să participăm prin vot la vindecarea țării!!"

Jurnalistul Oreste Teodorescu explică, într-o postre pe Facebook, faptul că mafia politică poate fi distrusă doar prin schimbarea mecanismului de funcționare al sistemului românesc, prin competență profesională. De asemenea, jurnalistul explică că PSD, ALDE și UDMR au demonstrat în ultimii 30 de ani că nu sunt capabile să funcționeze „în paradigma separării puterilor în stat și al respectării principiilor democrației occidentale”

„Plin de optimism”, Oreste Teodorescu invită românii să voteze DA la referendum, iar la europarlamentare unul dintre partidele cu care se identifică, amintind de PNL, USR-PLUS, ba chiar Pro România sau PMP, care „sunt evident mult mai acceptabile ca organizațiile de crimă organizată conduse de Dragnea, Tăriceanu și Hunor”. 

„Fraților, vă scriu plin de optimism!

Mafia politică, indiferent de culoare, nu poate fi distrusă decât schimbând esențial mecanismul de funcționare al sistemului românesc! Aparatul administrativ trebuie reformat prin concurs, iar funcționarii publici să fie selectați strict pe criterii de competență profesională și nu prin decizii de partid, listele pentru parlamentare să conțină nume ale unor oameni cu pregătire și viziune, capabili sa înțeleagă rolul, rostul și potențialul nostru în lume. Istoria ultimilor 30 de ani ne demonstrează că PSD, ALDE și UDMR sunt incapabile să funcționeze în paradigma separării puterilor in stat și a respectării principiilor democrației occidentale! De aceea,singura varianta pentru a schimba destinul țării din blestem în șansă este ca votul nostru să meargă către cei care demonstrează prin fapte și proiecte/programe că pot moderniza și stabiliza România! Votează începând cu 26 mai: DA la referendum, trimite în PE pe cine vrei, PNL, USR-PLUS, chiar și Pro România și PMP sunt evident mult mai acceptabile ca organizațiile de crimă organizata conduse de Dragnea, Tăriceanu și Hunor! Să ne trezim fraților și să participăm cu toții, prin vot la vindecarea României de corupție, incompetență și lipsă de perspectivă!", a scris Oreste Teodorescu pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.