Ovidiu Raețchi, avertisment de foc: "Atenție la ultimele două săptămâni ale PSD în fruntea țării!"


Ovidiu Raețchi, avertisment de foc: "Atenție la ultimele două săptămâni ale PSD în fruntea țării!"

"Sunt, foarte probabil, ultimele două săptămâni din guvernarea PSD", a scris liberalul Ovidiu Raețchi pe pagina sa de Facebook. Acesta a avertizat cu privire la faptul că pesediștii vor fi tentați să dea o ultimă lovitură, fiind conștienți de faptul că barca lor se scufundă.

"Sunt, foarte probabil, ultimele două săptămâni din guvernarea PSD. Și nu cred că pesediștii se vor mai întoarce la putere pentru foarte, foarte mult timp, lucru care va salva România din situația rușinoasă în care se află (un premier care aleargă năuc prin New York, ca să își facă poze, în timp ce, în țară, Guvernul e paralizat și majoritatea e ca și pierdută în Parlament). În acest context, cred că trebuie să fim mai atenți ca oricând la tunurile pe care le pregătesc pesediștii în ultimele momente în care mai au acces la decizie, la fonduri, la semnături oficiale. Ei văd că li se scufundă corabia - și înțeleg că niciodată nu se vor mai afla în pozițiile de răspundere de azi. Credeți că sunt dispuși să plece discret, cu capul plecat? Credeți că personaje marcante de talia lui Dănuț Andrușca au cariere prodigioase la care să revină? Sau, mai degrabă, că vor fi tentați de o ultimă lovitură, care să le îndulcească deceniile de opoziție? E un avertisment foarte serios: atenție la ultimele două săptămâni ale PSD în fruntea țării: riscăm să nu mai găsim în Palatul Victoria nici măcar goblenurile cu care se delecta premierul Dăncilă între trei dezacorduri și o gafă diplomatică majoră", a scris Raețchi pe pagina sa de Facebook.
 
 
 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.