Deputatul Ovidiu Raețchi mitraliază PSD în urma succesului obținut de Kovesi în plan european și îi cere Vioricăi să plece de la Palatul Victoria

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi îi cere Vioricăi Dăncilă să plece de la Palatul Victoria după ce Laura Codruța Kovesi a primit votul de susținere din partea Consiliului UE, iar acum fiind doar o formalitate accederea în funcția de procuror-șef al Parchetului European. 

În cazul în care Dăncilă nu își dă demisia din funcția de premier, Ovidiu Raețchi atrage atenția că pesediștii ar confirma că "nu au pic de conștiință, de responsabilitate morală".

Redăm declarația liberalului Ovidiu Raețchi:

"Decizia europeană de astăzi distruge, aneantizează pur si simplu discursul PSD din ultimii patru ani, când asaltul la Kovesi a devenit violent. E imposibil să primești atâta susținere la nivel internațional dacă măcar o câtime din atacurile lui Dragnea și Iordache erau întemeiate. Pe lângă faptul că e un partid în criză, în prăbușire electorală, condus de un personaj caraghios - de astăzi pur și simplu PSD e șters cu buretele sub raport moral. S-a ales praful de lupta lor cu justiția, s-a ales praful de halucinantul lor program de guvernare. Dacă nici acum Dancilă nu demisionează, înseamnă că oamenii aștia nu au pic de conștiință, de responsabilitate morală", spune deputatul Ovidiu Raețchi.

Amintim că premierul Viorica Dăncilă, a reiterat, miercuri seară, ideea potrivit căreia Guvernul nu o susține pe Laura Codruța Kovesi pentru funcția de procuror-șef european.