Pandemia n-a oprit propaganda murdară a PSD. Alegeri în 2 tururi și o dreaptă unită, ca să oprim renașterea Ciumei Roșii!


Pandemia n-a oprit propaganda murdară a PSD. Alegeri în 2 tururi și o dreaptă unită, ca să oprim renașterea Ciumei Roșii!

Cine crede că PSD nu mai stoarce bugetul, nu mai minte și nu-și mai face campanie, acum, pe vremea epidemiei de coronavirus, greșește profund! Dimpotrivă, mașinăria Ciumei Roșii e mai activă, mai perfidă și mai otrăvită ca niciodată. Baronii lor locali stau ascunși în buncăre, dar asta nu-i oprește să manevreze licitații și să facă bani pentru ei și pentru partid. În același timp, Antena 3 și alte posturi ale mogulilor penali sunt mai agresive ca niciodată: seamănă panică, lansează perdele de fum și acoperă hoțiile făcute de PSD, hoții care au făcut ca sistemul spitalelor de stat să fie la pământ.

Suntem în fața unui proces extrem de periculos de refacere a Ciumei Roșii! Cei care au distrus România, au devalizat bugetul, au făcut praf spitalele de stat și ne-au lăsat fără apărare în fața virusului chinezesc, profită de criză și își fac zi de zi și ceas de ceas campanie electorală murdară. Nu uitați că, în primele zile ale apariției virusului în România, o organizație locală a PSD a cumpărat cantități industriale de substanțe dezinfectante și apoi le-a distribuit gratuit, cu sigla partidului. Este doar un exemplu al gesturilor lipsite de orice rușine făcute, în aceste zile, de ciracii lui Dragnea.

Pericolul uriaș asupra căruia avertizez din timp este ca, în aceste vremuri de panică, frică și disperare, mulți români să se lase din nou păcăliți și ademeniți de minciunile mieros-otrăvite ale Ciumei Roșii.

De aceea, guvernul Orban și PNL trebuie să se pregătească de pe acum cu două măsuri vitale. Prima măsură este să legifereze, prin ordonanță de urgență, alegerea în două tururi a primarilor. Alegerile locale este destul de clar vor fi amânate. Cel mai probabil, ele vor avea loc în toamnă. Guvernul Orban, desigur, trebuie să evite acum acuzația că “face politică“ (PSD face, dar slugile din presă se prefac că nu observă), însă imediat ce se iese din starea de urgență poate emite această ordonanță.

A doua măsură pe care PNL trebuie să o ia este să unifice forțele de dreapta – o propunere pe care PMP a lansat-o de la începutul anului - chiar dacă alegerile pentru primari vor fi în două tururi. PSD trebuie izolat. Dreapta trebuie să se prezinte unită, să folosească toate resursele pe care le are în confruntarea cu Răul. Liderii liberali au greșit cumplit la finalul lui 2019, când se credeau de neînvins și erau convinși că vor câștiga singuri, fără probleme, alegerile. Eu sper că acum își dau seama că sunt pe tobogan, pandemia a scos la suprafață toate păcatele și incompetența din PNL, și nu vor reuși să-și revină decât dacă vor chema toată dreapta să facă front comun în fața PSD.

În loc de concluzie, le spun tuturor celor care citesc acest articol: nu vă lăsați înșelați, în aceste zile, de PSD-ul îmbrăcat în haină de miel. Pandemia nu numai că n-a schimbat acest partid, ci dimpotrivă, i-a reactivat toate instinctele de hienă. Discuția despre PSD se va încheia când va fi radiat din registrul partidelor.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.