Papahagi răbufnește: ”Pandemia COVID-19 va EXPLODA în curând, iar Iohannis și PNL se joacă cu viețile noastre! Mii de români vor avea nevoie de spitalizare. România are o întârziere de doar 10-14 zile față de Italia

Filologul, eseistul și profesorul Adrian Papahagi – unul dintre cei mai importanți autori conservatori autohtoni – răbufnește, pe Facebook, împotriva lui Klaus Iohannis și a liderilor PNL, după ce premierul desemnat Florin Cîțu și-a anunțat retragerea subită, în plină pandemie de coronavirus și cu doar câteva minute înaintea învestirii în cadrul plenului reunit.

Papahagi explică faptul că Iohannis și liberalii sunt puțin spus inconștienți, lași și iresponsabili, în condițiile în care ”epidemia de coronavirus va exploda foarte curând în România”, țara noastră având o întârziere de doar 10-14 zile față de Italia.

Vă prezentăm avertismentul lui Adrian Papahagi: 

”În acest moment, jegul cinic laș de Iohannis și panaramele politicianiste de la PNL și-au arătat adevărata față, jucându-se cu viețile românilor. Nu mai e de glumă!

Epidemia de coronavirus va exploda foarte curând în România. Avem o întârziere de 10-14 zile față de Italia. Mii de români vor avea nevoie de spitalizare. Sute de mii de oameni nu vor mai merge la muncă. Multe firme se vor închide temporar. Spitalele nu vor face față. Magazinele se vor goli. Nemții și alți producători își vor ține măștile, testele și aparatura pentru ei.

Vor trebui instituite măsuri de carantină militarizată.
Va trebui reglementat totul, ca oamenii să aibă ce mânca și să-și procure cele necesare fără a se contamina unii pe alții.
Vor trebui ajutați cei care vor intra în dificultate financiară.
Vor trebuie rechiziționate fabrici și obligate să producă măști în loc de chiloți.
Vor trebui alocați bani, oferite scutiri, operate tăieri, făcute împrumuturi.
Vor trebui luate zilnic decizii sanitare, polițienești, economice, financiare grele.

Iar Iohannis și PNL se joacă de-a uite cîțu-nu e cîțu. Oribil!

Iohannis: azi numești premier.
Parlament penal: mâine votezi guvernul.
Luni va fi prea târziu.

Spumeg de furie în fața ticăloșiei politicianiste. V-ați ales prost momentul, cretinilor!”