VIDEO. Paranghelie cu traficanți și șefi din Poliție, la Suceava. Maneliștii le-au cântat milițienilor de le-a mers direct la sufletul lor de pensionari speciali: „Trapapa! Că sunt șeful cel mai tare la poliția mai mare!”


VIDEO. Paranghelie cu traficanți și șefi din Poliție, la Suceava. Maneliștii le-au cântat milițienilor de le-a mers direct la sufletul lor de pensionari speciali: „Trapapa! Că sunt șeful cel mai tare la poliția mai mare!”

Manele cu dedicație, dansuri orientale, alcool și îmbrățișări frățești între interlopi, lăutari și polițiști la paranghelia lui Tudorel Moloce, din Gălănești, Suceava, un vestit traficant de țigări, care și-a botezat recent copilul.

Printre polițiștii invitați s-au numărat comisarul-șef Gheorghe Irimescu de la Poliția de Frontieră Rădăuți, șeful de post de la Iaslovăț, Daniel Dăscălescu, precum și un polițist rutier de la Rădăuți – Petrică Prelipcean, relatează Monitorul de Suceava.

Și fiica polițistă a lui Tudorel Moloce a fost văzută la petrecere.

IPJ Suceava a demarat deja o anchetă internă, privind procedura de verificare prin Biroul de Control Intern a polițiștilor care au participat la petrecerea privată.

Comisarul-șef Ilie Poroch-Serițan, ofițer pentru relații publice la Poliția de Frontieră Suceava, a transmis punctul de vedere oficial al instituției în această privință: „Referitor la imaginile care au apărut în spațiul public, menționăm faptul că cei doi polițiști de frontieră erau în timpul liber la o petrecere privată. La nivelul ITPF Sighetu Marmației se analizează contextul în care polițiștii de frontieră au participat la petrecerea respectivă.”

Presa locală a încercat să îi contacteze pe polițiștii care au participat la petrecerea, însă aceștia au refuzat să comenteze.

Menționăm însă că este imposibil ca polițiștii să se fi aflat în timpul liber pentru că ministrul de Interne Marcel Vela a apărat pensiile speciale ale polițiștilor – pe care nu susținem că nu le-ar merita –argumentând că aceștia sunt la datorie 24 din 24.

Despre petrecerea cu polițiști și interlopi mai multe detalii AICI



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.