Partidul lui Ponta intră la guvernare, dacă i se cere. Propunerea Pro România pentru funcția de comisar european


Partidul lui Ponta intră la guvernare, dacă i se cere. Propunerea Pro România pentru funcția de comisar european

Pro România va intra la guvernare dacă i se va cere lucrul acesta: “nu am spus că vrem să intrăm la guvernare, dacă ni se cere nu ne dăm la o parte”, a declarat Daniel Constantin după consultările de vineri cu Klaus Iohannis. Totodată, partidul lui Victor Ponta vine cu o propunere pentru funcția de comisar european în persoana Corinei Crețu.

„Am avut o discuție foarte bună cu Președintele. Dacă se va face o majoritate parlamentară pentru anticipate, suntem favorabili ideii, mai devreme de mai-iunie nu se poate. Guvernamental nu am înaintat o propunere, suntem realiști și ne-am manifestat disponibilitatea să contribuim prin voturile noastre la stabilitatea politică a țării. Ne-am manifestat dorința ca o nominalizare pentru viitorul premier să fie făcuta cât mai repede. Avem nevoie de profesioniști în viitorul guvern, e o solicitare a noastră. Nu am spus că vrem să intrăm la guvernare, dacă ni se cere nu ne dăm la o parte, dar nu este o condiție pentru a susține. Noi avem o propunere de comisar european, credem că persoana care ar trece este Corina Crețu”, a precizat Daniel Constantin după consultările de la Cotroceni.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.