Pesedisme. Codrin Ștefănescu, ISTERIZAT că Țuțuianu înjură PSD: Ne-a numit DOBITOCI și OLIGOFRENI! Cum se relaționează în partid

Incorigibilul Codrin Ștefănescu se isterizează caraghios, pe Facebook, la adresa fostului său coleg, baronul Adrian Țuțuianu (actualmente, înrolat în Pro România), dezvăluind că acesta obișnuia să-i numească pe ceilalți pesediști ”dobitoci” și ”oligofreni”.

”Nu i-a scăpat unul din tot partidul neinjurat și măscărit”, se revoltă fostul om de casă al pușcăriașului Liviu Dragnea.

”S-a apucat unu’ Tutuianu de la Pro Romania sa ma injure pe mine si pe Badalau. (…) Cum adica, care Tutuianu ? Āla cu inregistrarea din sedinta! Āla care-i numea dobitoci si oligofreni pe proprii sai colegi de partid din toatā tara. Cā nu i-a scapat unul din tot partidul neinjurat si māscārit. Āla de se visa presedinte de tara, lider balcanic si european, stāpân de continent! Traseistul de azi. Cel care pe vremuri se gudura pe langā “dictator” sa ajungā vice la Senat si apoi ministru la apārare. Si culmea, chiar a ajuns! Pentru cā a pupat tot ceea ce era de pupat. Tot nu vā amintiti de personajul acesta lugubru? Deloc, deloc? Eram sigur!”, scrie Ștefănescu, detaliind modul în care PSD-iștii se pretează să relaționeze între ei.