Pesediștii, în perfuzii. Oreste, concluzie după prima zi de vot la prezidențiale: "Adio, PSD!"


Pesediștii, în perfuzii. Oreste, concluzie după prima zi de vot la prezidențiale: "Adio, PSD!"

Vineri a început votul la alegerile prezidențiale în Diaspora. Până la această oră au votat peste 100 de mii de români. 

În acest context, jurnalistul Oreste Teodorescu a precizat că peste 95% dintre românii care s-au prezentat la vot au ales un candidat anti-PSD. Totodată, jurnalistul a subliniat că "după 30 de ani avem șansa să ne despărțim definitiv de comuniști, mafioți, ticăloși sau simpli dobitoci, care au împânzit sistemul sufocându-l".

Redăm mesajul jurnalistului Oreste Teodorescu:

"Adio, PSD!

Până la orele 21.00, ora României, au votat aproximativ 100.000 de oameni, iar peste 95% dintre ei au ales un candidat anti-PSD! Mai sunt două zile! Să sperăm că duminică, românii vor trimite Ciuma Roșie la tomberonul istoriei! După 30 de ani avem șansa să ne despărțim definitiv de comuniști, mafioți, ticăloși sau simpli dobitoci, care au împânzit sistemul sufocându-l!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.