Pesediștii încep să recunoască public că sunt impostori și incompetenți. Bilanțul sincer al unui deputat PSD: “ZERO. (...) Mi-e rușine de ceea ce am promis românilor că facem și ceea ce am făcut în realitate”

Deputatul PSD de Maramureș Marius Sorin Bota (foto jos) a admis public că, cel puțin în materie de drumuri și infrastructură, PSD a eșuat total din cauza  „incompetenței și a imposturii instalate la Ministerul Transporturilor”, scrie siteul 2mnews.ro.

 “Din cauza incompetenței și a imposturii instalate la Ministerul Transporturilor și în companiile din subordine, anul acesta, fizic, nu vom trece de 50 de kilometri de autostrăzi care să fie dați în exploatare.


În acest an avem: 0 lucrări pe calea ferată – viteza comercială este în scădere în continuare; 0 investiții în sectorul naval; 0 măsuri pentru recuperarea traficului de mărfuri prin Portul Constanța (unde am pierdut 50% din volumele transportate, adica peste 1 miliard de euro anual); 0 investiții în infrastructura aeriană (doar achiziția câtorva avioane și asta numai pentru că sunt „BUNE” contractele de leasing pentru ele); 0  licitații derulate și contracte încheiate pentru construcția de autostrăzi. Mi-e rușine de ceea ce am promis că vom face și ceea ce am făcut în realitate, în acest domeniu”, a declarat deputatul PSD Marius Sorin Bota, preluat de site-ul mai sus menționat.