Pesediștii se pretind siderați de OUG-urile liberale. Rareș Bogdan tună și fulgeră: "Șefii PSD chiar își consideră electoratul ca fiind format din cretini!"

Eurodeputatul PNL Rareș Bogdan atacă dur șefii PSD, care pretind că sunt siderați de faptul că Guvernul Orban a dat 25 de OUG în ședința de dinaintea votului pe moțiunea de cenzură. Liberalul atrage atenția că șefii PSD consideră că electoratul partidului e format din "cretini", în realitate guvernarea PSD, din 2016 până în 2019, fiind cea care a distrus România sistematic, iar ordonanțele de urgență ce au fost date de PNL "repară ticăloșiile pesediste și mizeriile fără margini ale guvernelor lui Dragnea".

"Tupeul pesedist și prefăcătoria depășesc orice limită! Marcel Ciolacu joacă rolul sideratului și pretinde că deciziile luate de PNL sunt împotriva țării, și că vai, românii trebuie afle ce fac liberalii în puterea nopții - vezi, Doamne, între ordonanțele ce repară ticăloșiile pesediste și mizeriile fără margini ale guvernelor lui Dragnea n-ar fi nicio diferență. Nu s-au învățat minte!! Șefii PSD chiar își consideră electoratul ca fiind format din cretini.

Măi prefăcuților, ar trebui 10 guverne să muncească non-stop pentru a repara DE URGENȚĂ toată nefericirea pe care ați semănat-o în România! De la sistemul de sănătate și pensii nemeritate la distrugerea educației, agriculturii, turismului, industriei! Oriunde te uiți, numai disperare! Iar dacă un partid, dacă șeful statului încearcă să schimbe radical lucrurile, săriți cu aceleași minciuni sfruntate!! Nu v-ați preocupat decât de promovarea incompetenților utili, ați semănat teroare peste tot, ați făcut averi de faraoni și ați cumpărat voturile necesare menținerii puterii. Dar ați vrut putere numai pentru voi și-ai voștri, nu pentru nefericiții pe care i-ați manipulat! Și acum, deoarece vă tremură genunchii, mințiți, manipulați, vă pretați la josnicii. Știți că alegerile vă pot pulveriza maniera de a face politică, adică în disprețul cetățenilor României. Ați trecut țara asta prin foc, ați distrus economia, aproape n-ați mai lăsat nimic în picioare. Să vă fie rușine! Chiar nu aveți nimic sfânt?", a scris liberalul pe Facebook.

Amintim că președintele PSD, Marcel Ciolacu, a zis că va cere desecretizarea stenogramelor din ședința de Guvern de marți.

"O să solicităm desecretizarea stenogramelor din ședința de Guvern de azi-noapte. Să vadă și să citească toți românii ce s-a putut întâmpla într-o ședință de Guvern în toiul nopții. Mai multe o să revenim după moțiunea de cenzură care va trece", a spus Ciolacu.