Pesedizarea și rusificarea lui Barna. Andrei Caramitru lansează un atac dur la adresa președintelui USR: "Cum se poate să ia următoarele poziții ale PSD și ale propagandei rusești?"

Fostul consilier al președintelui USR Dan Barna, antreprenorul Andrei Caramitru, a criticat dur șeful partidului din care a demisionat, spunând că "mai nou centrează ca să dea cu capul PSD și să înscrie".

Deși USR propunea un alt fel de a face politică, conducerea lui Barna a umbrit orice speranță în acest sens, aspect reflectat și de Andrei Caramitru, care a trecut în revistă 3 luări de poziții recente ale actualului șef de partid care au un caracter similar celor ale PSD și ale propagandei rusești pe o serie de teme-cheie.

Caramitru, pe Facebook: "Dl Barna joaca un joc periculos. Mai nou centrează ca să dea cu capul PSD și sa înscrie. Problema e ca totul se va masura în vieți de oameni și un val doi care ne arunca in haos economic și mai mare.

Eu ma întreb așa. Cum se poate ca dl Barna sa ia următoarele pozitii ale PSD și ale propagandei rusești???

- de ce ataca președintele când a reacționat la jocul geo-politic al Ungariei și Rusiei? Cu fix aceleași cuvinte ca și PSD?

- de ce spune ca nu va vota strategia de apărare care menționează clar pericolul Rusiei?

- de ce copiază fix argumentele jalnice ale PSD ca sa blocheze continuarea starii de alertă?

Cine câștiga din toate astea? Noi? USR? Jalnic. Bine ca mi-am dat demisia de acolo din USR și am plecat acum mult timp. Jalnic. Membrii USR trebuie sa se trezească - Nu se mai poate așa ceva. E o rușine prea mare".