Petiție împotriva oficinelor propagandistice ale PSD, Antena 3 și RTV. Companiile care au contracte cu cele 2 posturi TV să stopeze finanțarea!


Petiție împotriva oficinelor propagandistice ale PSD, Antena 3 și RTV. Companiile care au contracte cu cele 2 posturi TV să stopeze finanțarea!

Raluca Feher, unul dintre publicitarii români de marcă, director de creație la agenția CAP Advertising și unul dintre fondatorii Frontline Club Bucharest, filiala românească a unuia dintre cele mai faimoase cluburi de presă din lume a inițiat o petiție împotriva posturilor de televiziune care intoxică zilnic opinia publică și care fac un serviciu grupului infracțional organizat PSD-ALDE. 

Concret, Raluca Feher cere companiilor care își fac publicitate la A3 și RTV să oprească finanțarea oficinelor proipagandistice ale PSD.

Petiția poate fi accesată și semnată aici: Către: companiilor care au contracte de publicitate cu A3 și Rtv Stop publicității pe televiziunile mincinoase

Redăm integral textul petiției:

"În atenția agențiilor de publicitate și media din România și clienților acestora,

Stimate doamne, stimați domni, 

Ca urmare a modului în care televiziunile România Tv și Antena 3 disipează informații false, denigratoare, de natură de a dezinforma și manipula în mod grav opinia publică, facem apel la întreruperea contractelor de publicitate cu televiziunile mai sus menționate. 

Inițiem acest demers întrucât banii obținuți din contractele de publicitate finanțează campaniile de manipulare a opiniei publice, purtate în interesul unor indivizi corupți, mulți dintre ei cu condamnări penale, campanii care subminează statul de drept.

Finanțarea acestor televiziuni înseamnă sponsorizarea discursului urii, atrăgând după sine distrugerea coeziunii sociale, emigrarea unui număr imens de români afectând astfel mediul economic și ducând, implicit, la pierderi pe care companiile pe care le reprezentați le vor suferi. 

Considerăm că boicotarea celor două televiziuni mai sus amintite și redirecționarea bugetelor media către instituții de presă independente ar face un serviciu inestimabil societății, ajutând la informarea corectă a cetățenilor. Totodată, sprijinind presa independentă, puteți ajuta la îmbunătățirea calității presei românești. Vă amintim că în acest moment puținele instituții de presă care lucrează în mod real pentru informarea cetățenilor, se luptă pentru supraviețuire iar jurnaliștii sunt plătiți adesea cu salariul minim pe economie. Ei au cu adevărat nevoie de vizibilitate și fonduri pentru continuarea activității lor. 

În speranța că veți da curs demersului nostru, 

În acest articol aveți lista cu brandurile care s-au promovat la A3 și Rtv. Consultați-o cu atenție. 

https://www.iqads.ro/articol/43169/inca-un-apel-catre-branduri-nu-mai-hraniti-fake-news

De ce este important?

Pentru că din acești bani sunt finanțate propaganda, dezinformarea și discursul urii".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.