PLANUL lui Dragnea. Cum vrea infractorul să DISTRUGĂ Justiția: ultimele 3 OUG vor fi impuse înaintea referendumului pregătit de Iohannis


PLANUL lui Dragnea. Cum vrea infractorul să DISTRUGĂ Justiția: ultimele 3 OUG vor fi impuse înaintea referendumului pregătit de Iohannis

Scriitorul și sociologul Sebastian Lăzăroiu avertizează, prin intermediul unei postări pe Facebook, că șeful PSD-ist Liviu Dragnea și acoliții săi certați cu legea plănuiesc să de lovitura finală Justiției, prin trei OUG-uri cu efecte dezastruoase pentru democrație și statul de drept, înainte de foarte probabilul referendum al președintelui Klaus Iohannis, ”ca să nu fie sfidarea prea mare”.

În acest context, pentru a-l salva pe Dragnea de pușcărie și pentru a-i îndeplini planurile vizând distrugerea Justiției, ministrul Tudorel Toader pregătește ”ultimele trei ordonanțe de urgență”.

Podul.ro vă prezintă avertismentul lui Sebastian Lăzăroiu.

”Respingerea acreditărilor unor jurnaliști incomozi e o chestiune gravă, însă Tudorel nu face decât să arunce o grenadă fumigenă.

În spatele cortinei de fum, el pregătește ultimele trei ordonanțe de urgență. Graba-i mare. Termenele în procesul lui Dragnea vin repede și nu țin cont de durerile lui de șale.

În plus, se anunță referendumul și vor să dea ultima lovitură Justiției înainte să se pronunțe românii la urne, ca să nu fie sfidarea prea mare”, scrie Sebastian Lăzăroiu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.