PLANUL lui Dragnea. Cum vrea infractorul să DISTRUGĂ Justiția: ultimele 3 OUG vor fi impuse înaintea referendumului pregătit de Iohannis

Scriitorul și sociologul Sebastian Lăzăroiu avertizează, prin intermediul unei postări pe Facebook, că șeful PSD-ist Liviu Dragnea și acoliții săi certați cu legea plănuiesc să de lovitura finală Justiției, prin trei OUG-uri cu efecte dezastruoase pentru democrație și statul de drept, înainte de foarte probabilul referendum al președintelui Klaus Iohannis, ”ca să nu fie sfidarea prea mare”.

În acest context, pentru a-l salva pe Dragnea de pușcărie și pentru a-i îndeplini planurile vizând distrugerea Justiției, ministrul Tudorel Toader pregătește ”ultimele trei ordonanțe de urgență”.

Podul.ro vă prezintă avertismentul lui Sebastian Lăzăroiu.

”Respingerea acreditărilor unor jurnaliști incomozi e o chestiune gravă, însă Tudorel nu face decât să arunce o grenadă fumigenă.

În spatele cortinei de fum, el pregătește ultimele trei ordonanțe de urgență. Graba-i mare. Termenele în procesul lui Dragnea vin repede și nu țin cont de durerile lui de șale.

În plus, se anunță referendumul și vor să dea ultima lovitură Justiției înainte să se pronunțe românii la urne, ca să nu fie sfidarea prea mare”, scrie Sebastian Lăzăroiu.