PLANUL PSD de preluare a puterii într-o Românie eșuată: impunerea alegerilor parlamentare și locale în martie 2021, jaf ca în codru din bani publici și aruncarea țării pe orbita Rusiei


PLANUL PSD de preluare a puterii într-o Românie eșuată: impunerea alegerilor parlamentare și locale în martie 2021, jaf ca în codru din bani publici și aruncarea țării pe orbita Rusiei

Scriitorul, sociologul și politologul Sebastian Lăzăroiu dezvăluie, pe Facebook, planul prin care PSD și partidulețele de buzunar care gravitează în juru-i (Pro România, ALDE și UDMR) intenționează să impună alegerile parlamentare și locale în luna martie a anului viitor, folosind pandemia Covid-19 și inevitabila recesiune economică pentru a prelua puterea într-o țară eșuată pe care o vor pune la picioarele stăpânilor din Est, adică a decidenților de la Kremlin, pentru ”reconstrucție”.

Astfel, avertizează Lăzăroiu, PSD&Co vor avea la dispoziție un an pentru a secătui bugetul până la capăt (în trei ani nu au reușit decât un deficit de 4,6%) cu initiative populisto-nebunești pe care le poate trece prin Parlament, sub pretextul ”salvării” economiei și veniturilor cetățenilor.

Vă prezentăm comentariile lui Sebastian Lăzăroiu:

”Populiștii și pescuitorii în ape tulburi au capacitatea de a face ravagii în perioada următoare. Ei vor profita de poziția dominantă a PSD în Parlament, partid pe lângă care s-au aciuat ca niște puișori zgribuliți, dar foarte zgomotoși. Status quo le convine de minune – guvern minoritar, adică la mâna lor – pus în imposibilitatea de a stabili data alegerilor.

Ponta, cel mai ușurel la minte dintre toți, a dezvăluit deja scopul acestei mișcări parlamentare (dacă nu știați, pesediștii și anexele lor au preluat prin vot pârghia stabilirii datei alegerilor, aflată de când lumea în mâna executivului). El vrea alegeri locale în martie 2021 (!).

De parlamentare nu suflă nimic, dar e previzibil că tot atunci le vor. Au un an la dispoziție să pună mâna pe topoare și târnăcoape și să demoleze din temelii statul român, secătuind bugetul (până la capăt, că în trei ani n-au reușit decât un deficit de 4,6%) cu inițiative care mai de care mai nebunești (firește, sub semnul salvării economiei și veniturilor cetățenilor).

Când statul se prăbușește, ei vin elegant și preiau, prin alegeri, puterea, într-o țară eșuată, pe care o vor pune la picioarele stăpânilor lor din Est, pentru ‹reconstrucție›”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.