PNL anunță DEZVĂLUIRI-bombă despre FURTURILE PSD-ALDE. Programe guvernamentale existente DOAR pe hârtie


PNL anunță DEZVĂLUIRI-bombă despre FURTURILE PSD-ALDE. Programe guvernamentale existente DOAR pe hârtie

Președintele Comisiei economice a Senatului – l-am numit pe liberalul Florin Cîțu – anunță dezvăluiri-bombă, prin intermediul unei postări pe Facebook, atât despre modul în care coaliția PSD-ALDE a distrus economia României, de-a lungul ultimilor doi ani, cât și despre tenebroasele legături cu Rusia lui Putin pe care le întreține regimul PSDragnea. 

De asemenea, Câțu promite că PNL va îngheța multe dintre programele ”economice” derulate de PSD-ALDE, după ce va prelua guvernarea, ”pentru a arăta cât s-a furat și cine a furat”.

Podul.ro vă prezintă acuzațiile lui Florin Cițu.

”Vești proaste pentru Dragnea și gașca lui de infractori!

Voi prezenta în perioada urmatoare adevărul despre cum au distrus această economie în ultimii doi ani.

Adevărul despre cum au vândut România pe nimic Rusiei.

Adevărul despre programele guvernamentale care au existat doar pe hârtie. Da. Le vom îngheța pentru a arăta cât s-a furat prin aceste programe și cine a furat.

În paralel voi prezenta ce vom face în primele momente dupa ce preluăm guvernarea pentru a reda această economie românilor.

Încep cu TAXELE.

Au promis ca nu introduc TAXE. Printre primele a fost – supraacciza la combustibil.

După doi ani de taxe și reglementări, prețul benzinei și al motorinei a crescut constant.

A crescut atât din cauza TAXELOR introduse de PSD+ALDE dar și a costurilor din economie introduse de PSD+ALDE – salariul minim, suprareglementare etc”, scrie Florin Cîțu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.