„Polit-tehnologii” lui Kozak și Dodon impun o agendă FASLĂ în campania electorală. MOTIVELE


„Polit-tehnologii” lui Kozak și Dodon impun o agendă FASLĂ în campania electorală. MOTIVELE

Misiunea ”polit-tehnologilor” ruși este să-l salveze pe trădătorul Dodon și să-i asigure încă un mandat la președinție.

Ei au format o agendă publică falsă și o pun în circuit prin ”ziariștii” lor parașutați în holdingurile mass-media de la putere și din opoziție.

Cam de o săptămână, dezbaterile publice sunt deviate de la guvernarea catastrofală a haitei dodosocialiste, aducându-se în prin plan subiecte răsuflate, scoase de la naftalină.

Nu avocatul Popa și nici venalul Filat, care se dau în spectacol de mai multe zile pe la televiziunile ”independente”, s-ar afla în competiția pentru funcția de președinte al R.Moldova. Înscenarea ieftină, televizată dintre Popa și Filat a fost provocată pentru a smulge încă o săptămână de liniște în favoarea lui Dodon.

Planul ”polit-tehnologilor” ruși este să transforme campania electorală într-o scamatorie cu mulți șperțari, dar din care să lipsească actorul principal, capul mafiei, schemelor și corupției – Igor Dodon.

Ați auzit că sluga Kremlinului nu va participa la dezbaterile televizate, lipsind alegătorii derutați de posibilitatea de a vedea pe viu nulitatea și parazitul, care a cheltuit sute de milioane de lei, fără să-i pese de muritorii de foame.

Chiar dacă ”Propaganda” își va muta cuibul, mă refer la cafenea, agenda falsă a ”polit-tehnologilor” ruși e în derulare. Pentru săptămâna curentă, ”ziariștii” din opoziție readuc în spațiul public stafia lui Plahotniuc în turban turcesc. Evident, dezbaterile televizate nu vor viza guvernarea criminală și ”kuliokul” lui Dodon cu procuraturile lui ”profesioniste”, ci dacă va reveni sau nu Plahotniuc la Chișinău.

Probabil, cealaltă săptămână electorală va fi dedicată lui Șor. Să nu fim prea curioși: o să aflăm de la ”Politica” sau de la ”ziariștii” din umbră, care cunosc secretele puterii. Și tot așa – din nuntă care nu e nuntă – Igor Dodon va coborî neprihănit de pe muntele Atos și va ajunge pe spatele lui Popa, Filat, Plahotniuc, Șor și a scandalurilor de doi bani, la 1 noiembrie.

Lucrează ”polit-tehnologii” lui Kozak, nu-i așa?

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.