Poliția Română în acțiune: a amendat un pesedist de la Protecția Plantelor care a denigrat instituția pe Facebook după ororile din Caracal

Pesedistul Vlad Pătrașcu - director la Protecția Plantelor Dâmbovița și mare admirator al lui Daniel Cristian Stan, primarul orașului Târgoviște, localitate închisă de marele borfaș Livache la ultimul mare miting pesedist – a anunțat pe pagina sa de Facebook că fost amendat de Poliție după ce ar fi postat o imagine batjocoritoare la adresa instituției. Fotografia era una din multele „cu siguranță și încredere” (sloganul celebru al Poliției afișat pe mașinile din dotare) care circulaseră pe Facebook după ororile de la Caracal unde poliția nu doar că și-a dovedit incompetența și indiferența față de cetățeni, ci și legăturile apropiate cu lumea interlopă.

Domnul Pătrașcu a primit acasă un proces verbal prin care era înștiințat de sancționarea sa cu 1000 de lei. Amendatul a reacționat printr-o nouă postare pe Facebook în care a calificat gestul poliției drept o tentativă de intimidare. „De ce sunt atât de multe accidente grave în Dâmbovița? Poliția este ocupată, veghează pe Faceboo”, a mai scris în postarea sa Vlad Pătrașcu.

Accidente grave sunt și pentru că partidul pe care îl simpatizați sau căruia îi aparțineți a furat prea mult, în ultimii 30 de ani, și nu a construit drumuri decente, i-ar răspunde cu siguranță domnului Pătrașcu mulți dintre românii îngrijorați ca și dânsul de numărul mare de accidente rutiere.

Sursa foto print screen: incomod-media.ro