Victor Ponta a turbat după dezvăluirile lui Negulescu: "Hoților, zdrențelor și paraditorilor! Tot o să votăm moțiunea de cenzură și o să candidăm la locale!"


Victor Ponta a turbat după dezvăluirile lui Negulescu: "Hoților, zdrențelor și paraditorilor! Tot o să votăm moțiunea de cenzură și o să candidăm la locale!"

Fostul procuror DNA, Mircea Negulescu, a lansat marți, la Realitatea PLUS, o acuzație extrem de gravă la adresa președintelui Pro România, Victor Ponta, care ar fi luat în 2014, în contextul alegerilor prezidențiale, 2,5 milioane de dolari de la infractorul Sebastian Ghiță "prin niște firme din Ploiești ca să aducă în România doi consultanți politici de la prestigioasele firme de consultanță Podesta și 370 Revulution".

CITIȚI ȘI: Negulescu rupe tăcerea: "Ponta a beneficiat de 2,5 milioane de dolari de la infractorul Ghiță!". Fostul procuror DNA spune că poate fi găsită urma banilor

În acest context, Victor Ponta a cedat nervos, spunând că jurnaliștii care i-au luat interviul lui Negulescu sunt niște infractori care fac jocurile Guvernului Orban. Astfel, Ponta a avut un mesaj pentru PNL: "Degeaba hotilor, “zdrentelor” si “paraditorilor” - tot o sa votam motiunea de cenzura/ tot o sa candidam la Alegerile Locale si o sa castigam primari si consilieri pe care nu ii puteti cumpara / PRO Romania va lupta impotriva voastra si va invinge!".

Ponta, pe Facebook: "PRO Romania conteaza din ce in ce mai mult pe scena politica / pentru ca votam Motiunea de Cenzura contra Guvernului Orban / pentru ca luptam in Alegerile Locale si nu facem blaturi cu tot felul de baroni si lipitori conectate la bani publici!

Mafia reactioneaza asa cum a facut mereu : Un interlop - Portocala Negulescu- este scos la televizor de niste infractori - pentru banii murdari dati de Guvernul Orban care se teme de PRO Romania / dupa Dragnea, Portocala si alti pungasi probabil o sa-l scoata si pe Dinca ucigasul sa ne injure !

Degeaba hotilor, “zdrentelor” si “paraditorilor” - tot o sa votam motiunea de cenzura/ tot o sa candidam la Alegerile Locale si o sa castigam primari si consilieri pe care nu ii puteti cumpara / PRO Romania va lupta impotriva voastra si va invinge!

Zdrentele trebuie sa stea la inchisoare - si in Romania trebuie sa se faca, pana la urma, DREPTATE !!!

Noi suntem Pro Romania - si tinem doar cu Romania!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.