Ponta devine "Pontuleț"? Sute de membri au părăsit barca lui Pinocchio și s-au dus la alt partid


Ponta devine "Pontuleț"? Sute de membri au părăsit barca lui Pinocchio și s-au dus la alt partid

Victor Ponta începe să fie din ce în ce mai singur. La începutul săptămânii, mai mulți parlamentari Pro România au votat Guvernul Orban nerespectând ordinele date de liderul partidului. Acest episod a determinat un puternic conflict între Ponta și Mihai Tudose pentru ca mai apoi Pro România să piardă 600 de membri.

Concret, 600 de membri ai Pro România au trecut la Partidul Ecologist Român. 

Redăm comunicatul PER:

"Ținând cont că în ultimele zile s-au înregistrat numeroase demisii importante din partidul Pro România, Partidul Ecologist Român anunță că ieri, 600 de membri din partidul lui Victor Ponta, s-au înscris in rândurile filialei PER Dolj. Doljenii ecologiști, alături de președintele filialei, Petru Mușat, se vor implica în promovarea doctrinei și a proiectelor PER la nivel județean, având ca scop pregătirea pentru alegerile locale din primăvara anului viitor și obținerea celui mai bun scor.

Dănuț Pop
Președinte PER".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.