Ponta o amenință și o condiționează pe Dăncilă. În ce situație vor vota moțiunea de cenzură parlamentarii PRO România


Ponta o amenință și o condiționează pe Dăncilă. În ce situație vor vota moțiunea de cenzură parlamentarii PRO România

Președintele Pro România, Victor Ponta, o ameniță pe Viorica Dăncilă că va vota moțiunea de cenzură în cazul în care premierul nu vine cu un Guvern restructurat până miercuri, în data de 18 septembrie. 

"Aşteptăm ca miercuri doamna Dăncilă să vină cu formula de restructurare a Guvernului. Dacă nu vine miercuri – şi practic suntem în situaţia în care în plus faţă de Ministerul Mediului, al Energiei, Relaţia cu Parlamentul, Ministerul de Interne, cred că miercuri sau joi nu o să mai avem nici ministru al Educaţiei, atunci e foarte clar că nu avem nicio altă variantă, am făcut tot ceea ce ţinea de noi, să încercăm să găsim o soluţie raţională – vom vota toţi parlamentarii PRO România moţiunea de cenzură pe care sper să o depună cei de la PNL şi USR", a declarat Ponta, la Palatul Parlamentului, citat de g4media.ro

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.