Ponta și Ciolacu au găsit un "intelectual de stânga" pentru postul de premier: "Iohannis nu are nimic împotriva lui Pricopie"


Ponta și Ciolacu au găsit un "intelectual de stânga" pentru postul de premier: "Iohannis nu are nimic împotriva lui Pricopie"

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat alături de liderul Pro România, Victor Ponta, că va merge la Palatul Cotroceni și-l va propune pe rectorul SNSPA, Remus Pricopie, pentru funcția de premier. 

Ponta a zis că președintele Klaus Iohannis nu ar avea nimic împotriva propunerii rectorului Remus Pricopie pentru funcția de premier, întrucât dezbaterea din cadrul turului al doilea al alegerilor prezidențiale din 2019 s-a organizat la SNSPA. 

Ciolacu: Am avut o discuție cu Ponta și am decis să mergem împreună cu o nominalizare la Cotroceni în persoana lui Remus Pricopie. Este rectorul SNPA, un pro-european și pro-american convins. A fost ministru al Educației în guvernul Ponta și a fost un ministru foarte bun.

Ponta: Iohannis nu are nimic împotriva lui Pricopie. Nu e din echipa lui Dragnea. Dezbaterea prezidențială a avut loc la SNSPA. 

Amintim că Guvernul Orban a picat miercuri în urma unei moțiuni de cenzură ce a fost depusă de PSD pentru a bloca alegerea primarilor în două tururi. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.