Ponta vorbește ca și cum controlează deja PSD: Dăncilă NU va mai fi candidatul PSD la prezidențiale dacă trece moțiunea!

Președintele Pro România, Victor Ponta, a vorbit la Digi24, în cadrul unei intervenții telefonice, despre moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. 

CITIȚI ȘI: Oreste, scenariu de impact: "Titulatura PSD dispare, iar noul partid se va numi Pro România!" Negocierile lui Ponta cu Adrian Năstase

La un moment dat, Ponta a spus că în cazul în care moțiunea de cenzură va fi una de succes, atunci PSD se va descotorosi de Viorica Dăncilă, iar aceasta nu va mai fi astfel candidata social-democraților la alegerile prezidențiale.

Cosmin Prelipceanu: Vom avea un scor mai mare la prezidențiale dacă moțiunea pică, spune Viorica Dăncilă, dar nu vorbește despre turul II, turul I, nu dă detalii.

Victor Ponta: Așa este. În turul I va avea un scor mai mare candidatul social-democrat și anume Mircea Diaconu. Sunt convins că dacă trece moțiunea doamna Dăncilă nu va mai fi absolut nimic și asta e un lucru bun, chiar și pentru PSD. Doamna Dăncilă, ca și domnul Dragnea, e o ghiulea de picioarele PSD. 

Cosmin Prelipceanu: Deci dvs. credeți că dacă trece moțiunea Viorica Dăncilă nu va mai fi candidatul PSD? 

Victor Ponta: Cu siguranță. 

Cosmin Prelipceanu: La dorința ei sau dorința partidului?

Victor Ponta: Doamna Dăncilă, precum cel care a creat-o, domnul Dragnea, va pleca în ultima secundă cu forța la dorința PSD. 

Ascultați de la 10:10 intervenția telefonică a președintelui Pro România Victor Ponta: