Primar PSD, răpus de COVID-19 la Institutul de Pneumoftiziologie din Bucureşti


Primar PSD, răpus de COVID-19 la Institutul de Pneumoftiziologie din Bucureşti

În contextul în care tot mai mulți lideri social-democrați încurajează teoriile conspiraționiste și îndeamnă, mai voalat, mai pe față, la nerespectarea măsurilor de protecție pentru evitarea infectării cu noul coronavirus, COVID-19 lovește chiar în interiorul partidului.

Astfel, primarul PSD comunei Băluşeni-Botoșani, Neculai Stratulat, care a fost diagnosticat cu COVID-19, a încetat din viață, miercuri, în Institutul de Pneumoftiziologie din Bucureşti, după cum a precizat pentru AGERPRES directorul Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, Monica Adăscăliţei.

Potrivit sursei citate, primarul localităţii Băluşeni a fost transferat în urmă cu aproximativ două săptămâni la spitalul din Bucureşti, ca urmare a altor afecţiuni de care suferea.

Neculai Stratulat avea 71 de ani şi era membru al Partidului Social Democrat. Era primar din 2008 şi se afla la al treilea mandat. Înainte de a fi primar, el a fost directorul sucursalei din Botoşani a fostei Bănci Agricole.

Sursa foto: Monitorul de Botoșani

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.