Primărița-cocalară Gabriela Firea e o PROTEJATĂ a sistemului. Așa se explică de ce nu există niciun dosar penal pe numele ei, deși se lăfăie în mijlocul afacerilor necurate și jonglează cu bani publici


Primărița-cocalară Gabriela Firea e o PROTEJATĂ a sistemului. Așa se explică de ce nu există niciun dosar penal pe numele ei, deși se lăfăie în mijlocul afacerilor necurate și jonglează cu bani publici

Primărița-cocalară a Bucureștiului – stridenta PSD-istă Gabriela Firea – nu este protejată doar de televiziunile aservite și avide de bani publici, ci beneficiază și de protecția întregului sistem, astfel explicându-se de ce nu vedem niciun dosar penal pe numele ei, avertizează jurnalista Claudia Pîrvoiu (Hotnews), pe Facebook.

”Se lăfăie in mijlocul afacerilor necurate, s-a înconjurat de persoane dubioase, iar contractele date pe mulți bani publici miros de la distanță a corupție. Chiar atât de mulți bani se află în joc de a putut fi cumpărat întreg sistemul?”, întreabă jurnalista.

Vă prezentăm comentariile Claudiei Pîrvoiu:

”Este absolut enervantă protecția de care se bucură primarul-cocalar al Capitalei. O vedem zilnic pe TV, prezentând nimicuri și inaugurând iluzii, de parcă nu ar fi suficiente clipurile electorale ale primariei, făcute in mod ipocrit pe banii noștri.

Nu are curaj să apară în mijlocul oamenilor, nu are curaj să vorbească direct cu cetățenii și așa își creează o imagine de zână stridentă, pe mulți bani, la adăpostul oferit cu larghețe de către televiziuni, mascându-și lașitatea.

Însă nu se bucură doar de protecția TV-urilor, ci de a întregului sistem. Cum poate fi explicat faptul că nu vedem niciun dosar penal pe numele ei, deși sunt evidente legăturile sale cu lumea murdară? Se lăfăie in mijlocul afacerilor necurate, s-a înconjurat de persoane dubioase, iar contractele date pe mulți bani publici miros de la distanță a corupție.

Chiar atât de mulți bani se află în joc de a putut fi cumpărat întreg sistemul?

Dar sistemul nu s-a saturat și el de orașul ăsta infect, că și el tot pe aici își face veacul și el tot in putoarea asta trebuie să respire. Nu s-a săturat sa se rușineze cu orașul ăsta primitiv?

Sau sistemul este ca un porc mare și gras căruia ii place să se rostogolească prin rahatul din cocină?”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.