A apărut FILMAREA în care primarul PSD al Comunei Băneasa aruncă cu un BOLOVAN în mașina candidatului PNL. Pesedistul transportă cetățeni cu Dusterul pentru a-i duce la vot


A apărut FILMAREA în care primarul PSD al Comunei Băneasa aruncă cu un BOLOVAN în mașina candidatului PNL. Pesedistul transportă cetățeni cu Dusterul pentru a-i duce la vot

UPDATE

A apărut filmarea în care se vede cum primarul PSD al comunei Băneasa, Paul Coliș, a aruncat duminică cu un bolovan în mașina contracandidatului de la PNL, Eleonor Blăgan. Tot în filmare veți observa faptul că Paul Coliș transportă cetățeni la secțiile de votare pentru a-i convinge să-l voteze.

Vedeți video 1:



Vedeți video 2:



ȘTIREA INIȚIALĂ

Candidatul PNL la Primăria comunei Băneasa, Eleonor Blăgan, a reclamat duminică faptul că primarul PSD, Paul Coliș (foto dreapta), oferă bani cetățenilor, îi ia cu mașina și îi duce la votare.

Ulterior, Blăgan l-a urmărit, iar reacția primarului PSD a fost una violentă, aruncându-i cu o piatră în geamul mașinii. Mai mult decât atât, Blăgan a precizat că primarul PSD l-a amenințat cu moartea.

"Primarul în funcție umbă din casă în casă, dă bani, are bani în buzunar, îi dă omului, îl urcă în mașină și-l duce la votare. L-am urmărit. Când a văzut că merg după el, a luat piatra de jos și a aruncat în geam. Nu se poate așa ceva. Să intri în casă la om să-l duci la vot. Mă amenință cu moartea", a relatat Blăgan, conform Replica Online.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.