Pro România mușcă din nou din PSD. Dragnea, părăsit de un fost prefect


Pro România mușcă din nou din PSD. Dragnea, părăsit de un fost prefect

Fostul prefect și deputat al PSD, Claudiu Pop, a anunțat marți înscrierea în Pro România, formațiunea politică a lui Victor Ponta. Claudiu Pop era membru PSD de 17 ani.

"L-am convins o dată, acum 17 ani, să vină la Tineretul Social-Democrat, îl conving azi pentru a doua oară şi i-am promis că e ultima oară, că n-am făcut Pro România ca să ne întoarcem la PSD. Îmi pare rău de PSD, dar fiind confiscat de un grup infracţional organizat, nu cred că are un viitor, de atât timp merg într-o direcţie antieuropeană, antidezvoltare, antidemocratică", a spus Victor Ponta, informează ebihoreanul.ro.

Amintim că Pro România a rupt constant din PSD. Ponta a "achiziționat" 22 de deputați de la partidul lui Dragnea, aceștia fiind nemulțumiți de felul în care actualul președinte al PSD conduce formațiunea politică.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.