PRO TV sancționează caracterul infect al Danei Budeanu. Creatoarea de modă, dată afară de la postul de televiziune


PRO TV sancționează caracterul infect al Danei Budeanu. Creatoarea de modă, dată afară de la postul de televiziune

Creatoarea de modă Dana Budeanu a fost dată afară de la postul de televiziune PRO TV după ce și-a bătut joc de proiectul spitalului oncologic pediatric manageriat de Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu de la Asociația Dăruiește Viață.

CITEȘTE ȘI: Bolnave de ură! Firea și fașionista sa personală, Dana Budeanu, își bat joc de spitalul oncologic pediatric ridicat de Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu

"Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat. PRO TV este liderul televiziunilor din România și a susținut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în viețile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonați sau protecția mediului înconjurător. PRO TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informație și ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte și în acțiunile partenerilor noștri", se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a postului de televiziune ProTV.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.