Probleme majore pentru PSD-istul hoțoman Dan Tudorache: urmează un AUDIT la sânge în Primăria S1. Fostul primar își plătea avocatul din bani publici


Probleme majore pentru PSD-istul hoțoman Dan Tudorache: urmează un AUDIT la sânge în Primăria S1. Fostul primar își plătea avocatul din bani publici

Primarul ales al Sectorului 1 – am numit-o pe USR-ista Clotilde Armand – face un anunț menit să-i picure fiori de gheață pe spinare fostului edil pesedist Dan Tudorache: va realiza un amplu audit în Primăria Sectorului 1, urmând ca toate matrapazlâcurile și contractele dubioase ale pesediștilor să fie sesizate autorităților competente și dezvăluite presei.

De notat că rezultatele acestui audit ar putea scoate la lumină aspecte deosebit de interesante, având în vedere că multe departamente importante și cu bugete colosale din S1 sunt conduse sau păpușate de oamenii de casă ai penalului Marian Vanghelie. 

Nu în ultimul rând, Clotilde Armand subliniază și faptul că avocatul de casă al lui Tudorache și al PSD este abonat la banul public.

”Primul lucru pe care-l vom face în Primăria Sectorului 1 este un audit la sânge. Să vedem unde s-au dus banii noștri și ce a lăsat administrația PSD în urmă.

Am zero toleranță la corupție și voi publica toate matrapazlâcurile pesediste, toate contractele dubioase.

De exemplu: Aflu cu surprindere că avocatul lui Tudorache este abonat la banii Primăriei Sectorului 1. Tot el îl reprezintă pe fostul primar în procesul cu mine, cu Poliția Locală sau cu ADP Sector 1”, scrie Clotilde Armand, pe Facebook

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.