Profil de BESTIE! Recent executatul Qassem Soleimani, un terorist însetat de sânge: i-a asasinat pe opozanții genocidarului Assad și se ocupa cu atentate și uciderea de oameni nevinovați


Profil de BESTIE! Recent executatul Qassem Soleimani, un terorist însetat de sânge: i-a asasinat pe opozanții genocidarului Assad și se ocupa cu atentate și uciderea de oameni nevinovați

Este de-a dreptul revoltător cum i se construiește o imagine de erou recent executatului Qassem Soleimani, așa-zisul general care nu era nimic altceva decât un asasin cu sânge rece, un terorist prolific care omora oameni nevinovați la ordinele satrapilor iranieni și nu numai.

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek) explică pe înțelesul tuturor cine era acest Qassem Soleimani, executat, în sfârșit, de SUA:

E incredibil cum i se construiește o imagine de erou carismatic zisului general iranian Soleimani, ucis de americani: frate, tipul era un ucigaș, un terorist. Omora oameni nevinovați, asta făcea.

În 2011, când au vrut iranienii să-l omoare pe ambasadorul saudit în SUA, au vrut să arunce în aer tot restaurantul, cu chelneri, staff, trecători, clienți.

În Siria, l-a ajutat pe Assad să-și omoare opoziția, asta a făcut. Iar acum a vrut să ocupe o ambasadă și să omoare/ ia ostatici diplomați.

În Iran, e bâta unui regim care taie mâini, spânzură și torturează opozanți și bagă la închisoare femeile care nu se îmbracă <decent> - nu știu dacă mai lapidează femei.

Pe bune, ce trebuia făcut cu ăsta? Primit la negocieri?”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.