Propaganda Chinei satanist-comuniste, faza cocoțării pe cadavre. Trompetele din România preiau minciuni nerușinate!


Propaganda Chinei satanist-comuniste, faza cocoțării pe cadavre. Trompetele din România preiau minciuni nerușinate!

După ce a răspândit coronavirusul prin întreaga lume, regimul de la Beijing încearcă să profite de nenorocire și să distribuie o pandemie infinit mai periculoasă: comunismul.

Să nu uităm că comunismul a pătruns în lume exact în momente de haos, când vechea ordine se prăbușea. URSS a apărut din ruinele primului război mondial, iar după cel de-al doilea război mondial Europa de Est a fost strivită de tancurile lui Stalin ca să adopte această ideologie diabolică.

Nu-i deci nimic surprinzător în ceea ce face Beijingul acum, este comportamentul tipic al unui regim care calcă fără sfială pe cadavre. În loc să refacă Wuhan-ul devastat, în loc să fie îngrijorați de un potențial al doilea val de coronavirus, comuniștii chinezi s-au lansat într-o campanie agresivă de propagandă.

Se știe deja cum minte China satanist-comunistă, interesant este însă: cine sunt trompetele din România?

Poate o să fiți puțin surprinși – eu nu am fost – dar unul dintre primii politruci care au cerut statului român să facă plecăciuni în fața Beijingului și să-i solicite bunăvoința a fost Vlad Voiculescu, lider al PLUS. La 14 martie 2020, într-o postare pe Facebook, acest domn solicita imperativ Guvernului să se adrese Chinei comuniste, pentru a primi ajutor. La acel moment, se știa că China comunistă doar joacă mediatic acest ajutor – UE a trimis către China, la începutul anului 2020, 50 de tone de ajutoare, comuniștii de la Beijing au donat, ulterior, doar 31 de tone către UE - și că a blocat exportul de aparatură medicală, deși deține capacități uriașe, care produc mult peste nevoile actuale.

Vlad Voiculescu a fost începutul timid. În România, principalul agent de influență al Chinei comuniste este Ciuma Roșie, prin Victor Ponta și Gabriela Firea. Victor Ponta face parte dintr-o rețea europeană, despre care am mai scris. Rețeaua de influență îl include pe Aleksandar Vucic, președintele Serbiei, vechi prieten al Moscovei, iar acum cârtița Beijingului în spațiul european. Să nu uităm că Victor Ponta se lăuda că este consilierul lui Vucic, că presa a scris că fostul premier are cetățenie sârbă și că Sebastian Ghiță, prietenul lui dottore, este refugiat la Belgrad. Ponta este cel care a făcut mereu presiuni în favoarea Chinei comuniste (s-a căsătorit la Beijing cu Daciana Sârbu). Firea le-a făcut comuniștilor jocul de imagine, mergând la ambasada Chinei la Bucucrești și fotografiindu-se cu câteva ajutoare primite de la regimul de la Beijing.

Propagandiștilor miracolului comunist chinez le-aș spune să se uite ce exemplar s-a descurcat Taiwanul, China capitalistă și democratică: deși este o insulă la doi pași de China comunistă, la ora la care scriu în Taiwan sunt doar 215 cazuri de infecție și două decese. De aici avem ce învăța, nu de la China satanist-comunistă.

În timp ce statele democratice se luptă cu pandemia, regimul satanist-comunist de la Beijing le bagă cuțitul în spate, cu perfidie, prefăcându-se că le ajută. Nu vom uita! Când se va termina, vom trage linia și fiecare își va primi răsplata, și cei buni, și cei răi!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.