Propaganda rusă jubilează. Titus Corlățean, vedeta zilei în Sputnik pentru așa-zisa "lovitură" dată Guvernului Orban

Pesedistul Titus Corlățean a ajuns subiectul central al propagandiștilor de la Sputnik. Concret, site-ul oficial de propagandă al Kremlinului îl laudă pe Corlățean pentru "lovitura teribilă contra Guvernului".

Titus Corlățean a îndeplinit directivele venite de la vârful PSD și a cerut Comisiei de la Veneția să emită un punct de vedere față de intenția guvernului Orban de a-și angaja răspunderea pentru alegerea primarilor în două tururi.


Ca urmare, Consiliul Europei a activat procedura standard în cazul unor sesizări de genul acesta și anume de monitorizare a României. Lucrul acesta i-a făcut pe propagandiștii de la Sputnik și pe asociații săi autohtoni să jubileze.

Culmea este că Titus Corlățean a declarat că "acest guvern iresponsabil Iohannis-Orban ar putea atrage chiar sancțiuni”, făcându-se că uită faptul că în timpul guvernării PSD-ALDE, Bruxelles-ul emitea periodic semnale de alarmă la adresa României din cauza derapajelor în domeniul justiției, PSD fiiind chiar pe punctul de a fi exclus din familia socialiștilor europeni.