Prostituție și trafic de minore într-un spațiu al Primăriei Caracal! Reacția edilului PSD: ”E treaba lor ce fac acolo”


Prostituție și trafic de minore într-un spațiu al Primăriei Caracal! Reacția edilului PSD: ”E treaba lor ce fac acolo”

Procurorii DIICOT Pitești au descins miercuri dimineața în sediul unui club de striptease, fiind vorba despre un dosar de grup infracţional organizat, pornografie infantilă şi trafic de minori. Clubul se pare că era situat într-un spațiu ce aparține de primăria din Caracal. 

Primarul pesedist din Caracal, Liviu Radu, a spus că este treaba patronilor ce fac în acel cub: "Noi ne uităm doar ca documentele care vin să fie OK din punct de vedere juridic".

Edilul pesedist: ”Noi toată clădirea - subsol, parter şi etaj - am dat-o în administrare ADPP-ului, o societate care se ocupă cu partea asta de cimitir, construcţii...Este un SRL, dar este sub conducerea Consiliului Local. Ei folosesc o parte din birouri, iar partea pe care nu o folosesc au închiriat-o. Aici este şi clubul ăsta. Are toate autorizaţiile de funcţionare. Noi când le-am închiriat au spus că vor să facă un bar şi un club, dar e treaba lor ce fac acolo. Acum câteva ore am aflat şi că patronii au cumpărat, la 50 de metri, şi un etaj unde funcţiona un hotel. Noi ne uităm doar ca documentele care vin să fie OK din punct de vedere juridic. (...) E un contract perfect legal“ a declarat Liviu Radu, primarul PSD din Caracal, citat de Adevărul

Mascaţii care au descins în local, au descoperit în urma percheziţiilor cinci fete, două care erau ţinute împotriva voinţei lor la clubul de noapte din Caracal, iar celelalte trei desfăşurau activitate pentru a-şi mulţumi „angajatorii“ după ce anterior au fost supuse presiunilor de tot felul, fiind bătute în momentul în care se împotriveau şi contestau „sarcinile de serviciu“. Din cele cinci fete descoperite, două sunt minore, având 15 și 16 ani în momentul racolării. 

Corina Tufiş, reprezentanta firmei Mario Salar S.R.L., a închiriat respectivul spaţiu de peste 200 metri pătraţi mai întâi de la firma care s-a ocupat de lichidarea IGO S.A., ulterior contractul fiind prelungit cu noul proprietar, Primăria Caracal, conform publicației Adevărul.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.