Protestatara cu sparanghel ne dă în judecată pentru că i-am distrus cariera politică. Mama sa, în schimb, ne citește cu religiozitate și ne distribuie pe Facebook


Protestatara cu sparanghel ne dă în judecată pentru că i-am distrus cariera politică. Mama sa, în schimb, ne citește cu religiozitate și ne distribuie pe Facebook

Potrivit unor informații furnizate de persoane din anturajul protestatarei cu sparanghel, aceasta s-ar fi adresat unei case de avocatură, recomandate de luju.ro, pentru a ne chema în instanță pe motiv că, prin publicarea articolului cu videochatul, i-am fi afectat cariera politică în plină ascensiune.

În ce privește intențiile sale politice, domnișoara anunțase într-un video că vrea să candideze la Primăria Sectorului 1. Apoi a întors-o că a glumit. Apoi noi am aflat, tot din surse credibile, că, de fapt, urmează să aibă o întâlnire cu actualul primar PSD al Sectorului 1, Daniel Tudorache, pentru a pune la punct o strategie murdară. Detalii AICI.

De asemenea, într-un comentariu lăsat la postarea unui rusofil cu plete soioase care se filmează în timp ce pedalează, gâfâie, delirează și își imaginează că vorbește personal cu Klaus Iohannis (pentru report accesați AICI și AICI cele două conturi ale putinistului dereglat), Oana Lovin anunță că-l va acționa în judecată și pe Mălin Bot care a scris despre încrengătura de relații și ticăloșii ale clanului PSD-videochat Lovin, cu sediul central la Lupeni. Vezi AICI

Interesant este că, deși domnișoara Lovin afirmă public că Podul ar fi o publicație vândută PNL și USR, mama sa, pesedista Eva Lovin, distribuie numeroase articole ale siteului pe pagina personală de Facebook. Firește, nu și pe cel cu videochatul. Deși ar fi putut dacă tot suntem publicația ei favorită. (vezi foto mai jos)

Confruntarea cu Oana Lovin în instanță, pe care și noi ne-o dorim foarte tare, va fi cu atât mai interesantă cu cât ea însăși afirmă, tot public, într-una din ultimele filmări, că dezvăluirile din Podul - și ca să fim corecți, vom preciza că am primit informații relativ vagi despre videochat de la cititori, dar, până să le verificăm și să ne edificăm, situația cu ocupația deocheată a Oanei a fost lămurită de jurnalistul de investigații Ovidiu Vanghele, pe Facebook, într-o postare eliminată pe motiv de încălcare a standardelor comunității, și de bloggerul Cetin Arhi Ametcea – i-au făcut foarte mult bine.

Un bine este vizibil, de altfel, din spațiu: articolul i-a crescut popularitatea în zona virtuală. Altul este precizat chiar de ea: i-a fost luată o piatră de pe inimă, odată lămurit și acest aspect al trecutului (un trecut însă nu foarte îndepărtat – filmarea de pe camwhoresbay este datată august 2019, deci nici măcar un an nu s-a așezat între acel „trecut” pe care ar lăsa de înțeles că îl regretă și noua versiune a Oanei Lovin, preacuvioasă creștină, oripilată de ideea că educația sexuală ar putea sminti și perverti bieți elevi inocenți în cazul în care s-ar introduce în programa școlară).

Lovin-sparanghel și mentorul de la LUJU

Într-un live realizat, zilele astea, din Piața Victoriei, Oana Lovin începe să urle baritonal că toată presa e vândută, inclusiv Antena 3 care ar fi chemat poliția să împrăștie manifestanții din fața guvernului, numai Lumea Justiției e independentă și spune adevărul („frânturi de adevăr” – ca să cităm exact din mesajul domnișoarei). Între timp am aflat că protestatara cu sparanghel nu e doar cititoare fidelă a siteului luju.ro, ci și consiliată de cineva din interior.

Individul respectiv, fost autor de anchete de sertar la ziarul ZIUA spre folosul turnătorului șantajist Sorin Roșca Stănescu, ar fi îndemnat-o să meargă în instanță să ne tragă la răspundere pentru că i-am fi compromis imaginea de tânără speranță politică. Tot el îi trimite și informațiile pe care protestatara cu sparanghel le recită în filmulețele de „opinie” postate regulat, pe cele două pagini ale sale, în ținute inspirate de carele alegorice ale Carnavalului de la Rio. Pseudo-jurnalistul Luju este, de altfel, și cel care i-a spus că știe din surse sigure că Răzvan Gheorghe, proprietarul siteului Podul, consumă substanțe interzise. Și, ca să excludem orice speculație, precizăm că nu e vorba de Răzvan Savaliuc.

PS Într-una din imaginile care însoțesc acest articol, Lovin apare la o reuniune a suporterilor Jandarmeriei organizată în semn de mulțumire și solidaritate cu brutele din 10 august 2018, care au golit, prin violență abominabilă, Piața Victoriei, gazând și lovind bătrâni, femei, copii și alți protestatari care doar își exprimau revolta în legătură cu asaltul asupra justiției operat la acea vreme de Liviu Dragnea și mafia PSD-ALDE-UDMR.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.