PSD a obținut, aparent, o victorie. Îi va fi fatală!


PSD a obținut, aparent, o victorie. Îi va fi fatală!

Să nu-i deranjăm pe pesediștii care chiuie de bucurie și horesc, fericiți că au dat jos cabinetul Orban! E cântecul lor de lebădă. E ultima lor victorie, înainte de a pierde alegerile și a începe, sper, procesul de destrămare a acestei grupări terorist-infracționale. 

Banda pesedisto-pontistă a făcut un serviciu cabinetului Orban, dându-l jos și deschizând calea anticipatelor. I-au ajutat pe liberali să iasă din cea mai cumplită capcană pe care le-o pregătise infractorul Dragnea: majorarea, cu 40%, a pensiilor, în septembrie 2020. Era o măsură imposibil de aplicat. Sau, dacă era aplicată, ar fi băgat România în faliment. Un guvern aflat în prag de alegeri nu ar fi avut cum să amâne sau să reducă majorarea pensiilor decât dacă era sinucigaș. Oricâte argumente raționale ar fi avut un guvern, presa pesedistă, în frunte cu Antena 3, l-ar fi crucificat. Politic, doar un guvern proaspăt ieșit din alegeri, având în spate votul popular, poate lua măsura de a crește pensiile, dar cu un procent mai mic, nu cu 40%. 

Știu principala temere a celor din tabăra anti-PSD: am ratat modificarea legii și nu vom avea alegeri în două tururi. E rău, dar nu este o catastrofă. Tot ceea ce trebuie este ca liderii opoziției să aibă un pic de creier și modestie, să lase orgoliile și să se adune, pentru a propune candidați unici.Gândiți-vă la impactul național al unor asemenea alianțe locale: “Bucureștiul împotriva mafiei din Voluntari“ sau “Coaliția anti-Oprișan“. 

Eu cred că prăbușirea guvernului Orban este genul de înfrângere care, cu nițică inteligență, se poate transforma într-o victorie majoră. PSD nu are timp, până în iunie, când am putea avea alegeri anticipate, să se adune. Ciuma Roșie face eforturi disperate să găsească figuri vandabile, credibile, dar nimeni nu vrea se asocieze cu fostele slugi ale infractorului Dragnea. L-a racolat pe Ponta, zis Dottore, și reface alianța cu Tăriceanu, care a încercat zadarnic să fie reprimit în PNL. Vechiul lor prieten și aliat în răutăți și hoții, Kelemen Hunor, revine în gașcă, speriat, căci sunt șanse bune ca aripa de limba maghiară a PSD, așa-zisul UDMR, să nu mai treacă pragul electoral. 

Va fi nevoie, stimați prieteni, de mobilizare la alegerile care vin, pentru că avem șansa uriașă să desființăm gruparea teroristă PSD-ALDE-UDMR-Pro România.

Destul au ținut țara în subdezvoltare, acești teroriști, jefuind banii pentru școli, spitale și autostrăzi. Da, teroriști, acesta e cuvântul pentru modul în care s-au purtat cu poporul român, nu au fost “doar“ niște hoți. Am intrat în linie dreaptă: de acum înainte, de noi depinde să-i aruncăm la coșul de gunoi! 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.