PSD, în declin. Încă un deputat i-a dat papucii lui Dragnea și a fugit în Pro România


PSD, în declin. Încă un deputat i-a dat papucii lui Dragnea și a fugit în Pro România

PSD a primit marți o nouă lovitură. Concret, încă un deputat i-a dat papucii lui Dragnea și a fugit în Pro România. Este vorba despre Petru-Sorin Marica care acuză gruparea lui Dragnea că a confiscat partidul, iar formațiunea politică nu mai reprezintă interesele celor mulți. 

”Sunt un om de stânga. Mereu am fost apropiat de oameni și de problemele lor și am încercat să îi slujesc și să îi reprezint cât mai bine atât ca primar, cât și ca deputat în Parlamentul României. Din păcate, PSD-ul de astăzi nu mai reprezintă interesele celor mulți, ci este un partid confiscat de un grup restrâns de oameni care îl folosesc pentru interesele lor personale. M-am alăturat echipei PRO România, pentru că am regăsit alături de Victor Ponta, Corina Crețu sau Mihai Tudose acele valori autentice social-democrate în care cred și dorința de a face bine oamenilor. De asemenea, sper ca la viitoarele alegeri europarlamentare din luna mai românii să aleagă PRO România pentru că este partidul care propune cea mai bună listă de candidați și care sunt convins că vor reprezenta cu cinste România în Parlamentul European”, a spus Petru-Sorin Marica, conform unui comunicat de presă transmis de Pro România.

Victor Ponta i-a suflat lui Dragnea 16 parlamentari până în prezent. Astfel, Pro România a ajuns la un număr de 21 de deputați.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.