PSD infestează total ANAF-ul cu oameni de partid, înainte de plecarea guvernului Dăncilă


PSD infestează total ANAF-ul cu oameni de partid, înainte de plecarea guvernului Dăncilă

În cadrul ANAF se lucrează intens la PSD-izarea instituţiei prin concursuri aranjate care vor avea loc, la sediul instituției din București, în a doua jumătate a lunii viitoare, relevă un material publicat de Adevărul. Celor neagreați de partid și care ar fi îndreptățiți să participe la astfel de concursuri li se sugerează renunțe.

Pe ultima sută de metri înaintea schimbării oficiale a Guvernului demis, Agenţia Funcţionarilor Publici anunţă că ANAF scoate la concurs 66 de posturi de conducere în cadrul Direcţiilor regionale, subordonate Mirelei Călugăreanu, preşedintele ANAF, numită direct de premierul Viorica Dăncilă şi care lucrează sub coordonarea ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici.

În interiorul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) se negociază puternic în privinţa celor care îşi vor depune dosarele. Surse apropiate discuţiilor au declarat pentru „Adevărul” că se ia în calcul admiterea la concurs doar a apropiaţilor PSD, nu şi a celor care sunt îndreptăţiţi să-şi depună documentele în vederea promovării.

Şefii din cadrul ANAF şi-au programat în detaliu momentul în care vor scoate posturile la concurs. Vor să ocupe toate funcţiile de conducere cu apropiaţi ai PSD-ului, astfel încât să poată deţine controlul şi după ce vor ieşi la Guvernare”, a declarat sursa citată.

 „Frizează penalul modul în care se realizează aceste aşa zise concursuri. Nu este stabilită clar bibliografia şi nici subiectele. Încă se negociază cu acei candidaţi favoriţi. Practic, li se cere acceptul asupra subiectelor”, au adăugat surse apropiate discuţiilor.

Mai multe detalii găsiți pe siteul Adevărul

CITEȘTE ȘI: Strategia murdară a Vioricăi Dăncilă Venin de a întârzia instalarea cabinetului Orban: audierile miniștrilor vor dura săptămâni. La Grindeanu s-au terminat în ȘASE ore

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.