PSD-ista Rovana Plumb NU reprezintă România la Bruxelles, ci o grupare infracțională! PENALA care s-a pus deasupra legii, sluga leneșă și incompetentă

Controversata Rovana Plumb – propusă, de o manieră de-a dreptul halucinantă, comisar european, grație unor trocuri de culise generate de insistențele PSD – nu este doar ”o slugă pesedistă leneșă și incompetenă”, ci și ”o oață, o penală, care s-a pus deasupra legii”, avertizează jurnalistul Mircea Marian (Newsweek), pe Facebook.

”Rovana Plumb nu reprezintă România, ci o grupare infracțională”, explică el.

Vă rezentăm acuzațiile lui Mircea Marian:

”Ne-am revoltat, am stat în frig săptămâni întregi, am stat în soare, la 35 de grade, ne-au bătut și ne-au gazat jandarmii, pe 26 mai ne-am dus la vot în masă, ne-am scos bunicii la urne, iar ei au votat anti-PSD, mi-am vazut copilul stând în ploaie, vreo zece ore, în fața ambasadei României la Londra, ca să voteze, de ce?

Ca să vină doamna Ursula von de Leyen și, pe negocierile ei pe sub masă, sa îmi bage in Comisia Europeană pe oața incompetentă și obraznică pe care Dragnea a propus-o comisar european. Da, Dragnea a propus-o, la 23 mai, de plângea Rovaca prin studio.

Ce mai putem noi spune când vreun oț pesedist e salvat de urmărirea penală de către Parlament? “Comisia Europeană acceptă astfel de practici, de vreme ce doamna Plumb este comisar european”.

Eu pot să înțeleg până la un punct negocierile și spațiul de manevră al doamnei von der Leyen. Dacă era doar o slugă pesedistă, leneșă și incompetentă, cum a fost predecesoarea, dădeam din mână a lehamite și gata. Dar asta e o oață, o penală, care s-a pus deasupra legii. E o limită pe care eu unul nu o înghit.

Și sper ca acele doamne și acei domni pe care i-am trimis în Parlamentul European să își facă datoria, nu formal, ci cu toată forța. Pentru că Rovana Plumb nu reprezintă România, ci o grupare infracțională”.