PSD nu are bani pentru copii, i-a furat Dragnea pe toți

Nu există în istoria recentă un partid social-democrat care să își bată joc de propriul electorat așa cum o face PSD. Umilirea la care își supune acest partid votanții este de neînțeles pentru orice om cu bun simț. De la nivelul insulelor luate pe persoană fizică, a vilelor de sute de mii de euro, a vacanțelor în locuri despre care votanții PSD au citit doar, Dragnea și ceilalți lideri ai partidului se uită cu dispreț la persoanele vulnerabile.

PSD face bine numai din greșeală. Ultima golănie a psdiștilor s-a întâmplat după votul dat amendamentului PNL, de dublare a alocațiilor pentru copii. Au votat din neatenție, apoi au încercat reluarea votului, într-o disperare cum doar atunci când îi paște pușcăria mai vedem.

Este rușinos. Ministrul muncii spunea zilele trecute că nu alocația copilului e importantă, ci întreaga familie. Probabil că așa au gândit și când au crescut indemnizațiile partidelor și pe cele ale parlamentarilor. Sau atunci când au mărit pensiile speciale. Însă 2 miliarde de lei impact bugetar, pentru cea mai vulnerabilă categorie, dar și cea mai importantă, l-au determinat pe Liviu Dragnea să ceară reluarea votului. Același Liviu Dragnea care a furat bani de copiii nevoiași. La propriu!

Din nefericire, lupta Partidului Social Democrat se duce împotriva românilor. Un partid care își umilește copiii și bătrânii este un atentat la siguranța națională.

PSD a făcut mai mult rău decât ne putem imagina. PSD ne-a trimis copiii afară din țară, printre străini. PSD ne-a bătut și gazat copiii în stradă. PSD a redus ideea de justiție la o răfuială între mafioți. PSD a adus la vârful politicii toți analfabeții și penalii pe care i-a găsit în partid, în timp ce copiii noștri s-au chinuit pe bancile școlii degeaba. PSD a luat banii copiilor nevoiași pentru a-și plăti Dragnea salariații.

În timp ce liderii politici ai partidului stat își iau insule pe persoană fizică, își împart litoralul românesc între ei și ne lasă fără păduri, în cârdășie cu mafia lemnului, românii nu au medicamente pentru tratarea cancerului sau vaccin pentru copii. Dar ei s-au speriat din cauza creșterii alocației. Noaptea, ca hoții, au convocat o ședință de urgență în încercarea de a găsi soluții și blocarea votului.
Trebuie să fie înjositor să fii votant PSD, dar acum e mai rău ca niciodată. Nu există explicație pentru un vot dat acestui partid, cum nu există explicație pentru faptul că niciun mesaj al taberei anti-psd nu ajunge la electoratul PSD.

Ajunge cu felicitatul între noi pentru că am fost bătuți în stradă, ajunge cu lăudatul pentru că am rezistat în stradă, ajunge cu aroganțele legate de personalitățile care vin alături de noi. Nu așa vom scăpa de pericolul partidului stat. Nu cu oameni noi scăpăm de PSD. Problema oamenilor noi este că vorbesc pentru ei și între ei. În timp ce Dragnea fură de la copiii noștri. E timpul să vorbim pe limba lor și să coborâm în mocirlă.