PSD pregătește un show grotesc! Raețchi: "Dacă tot sunt atâția zmei antipeneliști, atunci să mergem la anticipate, să le vedem curajul!"


PSD pregătește un show grotesc! Raețchi: "Dacă tot sunt atâția zmei antipeneliști, atunci să mergem la anticipate, să le vedem curajul!"

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi atrage atenția că pesediștii pregătesc "un spectacol grotesc" la audierile din comisii pentru miniștrii guvernului Orban 2.

În timp ce audierile miniștrilor guvernelor PSDragnea au fost pe repede înainte, pesediștii vor încerca să se folosească de actuala ocazie pentru a lungi audierile din comisii în scop electoral și pentru a arunca cu o serie de fake news-uri asupra liberalilor din Guvenul Orban 2. 

Astfel, Raețchi le transmite pesediștilor că dacă tot sunt atât de antipeneliști, atunci "să voteze rapid împotriva cabinetelor liberale și să mergem la anticipate, să le vedem curajul și combativitatea în fața cetățenilor care îi huiduie prin piețe".

Redăm comunicatul liberalului:

"Avem semnale că pesedistii și anexele lor pregătesc un spectacol grotesc la audierile din comisii pentru miniștrii guvernului Orban 2. Evident, nimeni nu are expertiza lor când e vorba de kitsch și fake news, amintiți-vă că toată guvernarea Dragnea-Vâlcov a fost construită pe bazaconii cu Soros și statul paralel învățate de la Viktor Orban și Erdogan. Dar, sigur, dacă pesedistii vor să facă spectacol, să plângă pe umerii bugetului, să combată politicile sociale ale liberalilor, să vorbească despre deficit, eu zic că e un bun prilej să spunem lucrurilor pe nume: să vorbim, de exemplu, despre celebrul Fond de Dezvoltare și Investiții creat de Dragnea și Vâlcov pentru a transfera banii cetățenilor către oamenii de partid. Și, dacă tot vor să facă spectacol, să vorbim despre blocarea programului de modernizare a Armatei de camarila lui Dragnea. Oricum, dacă tot sunt atâția "zmei" antipeneliști în partidul condus până ieri de Dăncilă, soluția e simplă: să voteze rapid împotriva cabinetelor liberale și să mergem la anticipate, să le vedem curajul și combativitatea în fața cetățenilor care îi huiduie prin piețe".

Amintim că zilele stabilite pentru audierea miniștrilor în comisii sunt 17, 18 și 19 februarie, iar votul în plen – peste două săptămâni, pe 24 februarie, la ora 16:00.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.