PSD și complicii lor la distrugerea țării, gata de un boicot masiv în Parlament. Raluca Turcan tună și fulgeră: "Vor avea de suportat oprobriul public!"

Sunt din ce în ce mai multe semnale că PSD, ALDE și Pro România vor boicota votul de învestitură al Guvernului Orban 2 din data de 24 februarie pentru a tergiversa alegerile anticipate.  

În acest context, vicepremierul interimar Raluca Turcan le atrage atenția celor care vor boicota că vor fi tratați cu dispreț de către români. Mai mult, liberala subliniază că "PNL este pregătit pentru orice manevră de sabotare în Parlament" și că are soluții pentru orice tip de blocaj.

Redăm comunicatul Ralucăi Turcan: 

"Există tot mai multe informații care arată că, în 24 februarie, votul pentru învestirea Guvernului va fi boicotat și, implicit, procedura deja demarată.

Atrag atenția asupra următoarelor aspecte:

1. Invocarea faptului că trebuie așteptată decizia CCR nu are nicio relevanță pentru votul din 24 februarie. Este doar un FALS pretext. Sesizarea CCR este pe conflict instituțional și produce efecte pentru viitor, în niciun caz pentru procedura declanșării anticipatelor.

2. Asistăm la un dublu limbaj al unor formațiuni și lideri care spun că vor anticipate, dar de fapt le blochează.

3. PNL este pregătit pentru orice manevră de sabotare în Parlament. Există soluții pentru toate posibilele blocaje! Cei care blochează vor avea însă de suportat oprobriul public.

Cea mai onestă variantă, din partea tuturor formațiunilor politice din Parlament, este să vină în plen și să participe la votul de învestire a Guvernului".