PSD și Paleologu se promovează reciproc. De câte ori a fost boierul lui tataie Petrov cu Barna în gură


PSD și Paleologu se promovează reciproc. De câte ori a fost boierul lui tataie Petrov cu Barna în gură

Marea pasiune a boierului Theodor Paleologu în bătălia pentru Cotroceni pare să fie contracandidatul său Dan Barna, pe care îl pomenește și denigrează aproape zilnic fie direct, prin postări pe Facebook sau declarații în spațiul public, fie prin intermediul susținătorilor. Deși perceput ca participant la protestele din Piața Victoriei și adversar declarat al PSD, deci implicit al Vioricăi Dăncilă, candidata mafiei pentru cea mai înaltă funcție în stat, Paleologu nu pare foarte preocupat să vorbească despre incompetența actualului premier, rămând fixat cu obstinație pe candidatul USR-PLUS.

Mai mult, Paleologu a distribuit un sondaj realizat la comanda PSD în care Dăncilă apare cu a doua șansă, după președintele Klaus Iohannis, în lupta pentru fotoliul de somn prezidențial. În același sondaj, Paleologu se situează pe locul trei, cu mult înaintea lui Dan Barna, sprijit de alianța USR-PLUS care la ultimele alegeri a obținut un rezultat de patru ori peste cel al PMP, partidul care îl susține pe domnul boier Paleologu (USR-PLUS 22,4%, PMP 5,7%). PMP a fost înființat de fostul președinte Traian Băsescu, despre care o instanță de judecată a stabilit recent că a turnat la Securitate, semnând Petrov notele informative.

În imaginea atașată acestui text, preluată de la Ionuț Apahideanu/Facebook, aveți posibilitatea să aflați de câte ori l-a pomenit Paleologu pe Barna în ultimele săptămâni. Candidatul PMP este considerat de unele voci din spațiul public drept o diversiune menită să ducă în cel de-al doilea tur unul din cei doi candidați ai mafiei PSD-ProRomânia–Alde (Dăncilă/Diaconu), situație care i-ar servi și actualului președinte, dar și foștilor acoliți ai infractorului Liviu Dragnea care se căznesc de trei ani de zile să-și subordoneze justiția.

SURSA FOTO/prelucrare photoshop Paleologu/Barna: Oscar Manto

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.