PSD și rusificarea României. Florin Cîțu: "Dăncilă interzice Uber și Bolt, dar pe piață intră o aplicație de taxi de la ruși!"


PSD și rusificarea României. Florin Cîțu: "Dăncilă interzice Uber și Bolt, dar pe piață intră o aplicație de taxi de la ruși!"

Senatorul PNL Florin Cîțu se revoltă asupra faptului că premierul României, Viorica Dăncilă, intezice UBER, Bolt, Clever, aplicații de taxi „capitaliste”, dar pe piața românească intră aplicația de taxi rusească Yango.

Florin Cîțu susține că PSD oferă toate dovezile potrivit cărora reiese că au vândut România rușilor și chinezilor, amintind de faptul că OUG 114 „a omorât bancile si companiile romanesti dar au castigat bancile si companiile rusesti”, reactoarele de la Cernavoda sunt „construite de o companie chineza care este acuzata de spionaj in SUA”, iar reteaua 5G si telefoanele „pe care Senatul le-a achizitionat din bani publici pentru TOTI senatorii sunt HUAWEI”.

Nu cred in coincidente!

Dancila interzice UBER, Bolt, Clever- aplicatii de taxi “capitaliste” si pe piata intra IMEDIAT aplicatia de taxi de la rusi.

Gigantul rus Yandex intră cu aplicația de taxi Yango pe piața românească. Yandex Taxi a preluat în 2017 operațiunile Uber din Rusia și din alte țări ale fostei URSS

Cate dovezi mai vreti sa intelegeti ca PSD+ALDE ne-au vandut rusilor si chinezilor?

- oug 114 a omorat bancile si companiile romanesti dar au castigat bancile si companiile rusesti.

- reactoarele de la Cernavoda sunt construite de o companie chineza care este acuzata de spionaj in SUA.

- reteaua 5G si telefoanele pe are Senatul le-a achizitionat din bani publici pentru TOTI senatorii sunt HUAWEI. Companie acuzata de spionaj. ( Nu il folosesc pe cel de la Senat).

Lupta continua. Dancila si gasca ei de infractori ne duc inapoi in comunism.

Trebuie sa-i oprim URGENT si sa-i punem sa plateasca pentru tot.

Nu uitam! Nu luam prizonieri!”, a scris Florin Cîțu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.