PSD Teleorman face campanie electorală pe bani publici cu pretextul unei aniversări


PSD Teleorman face campanie electorală pe bani publici cu pretextul unei aniversări

Consiliul Județean Teleorman face campanie electorală pentru PSD, plătită din bani publici, sub titlul de aniversare a „Zilei județului Teleorman”, relatează Carmen Dumitrescu în Liber în Teleorman

Jurnalista susține că joi urmează ca această zi a județului Teleorman să fie aprobată de Consiliul Județean Teleorman, deși președintele CJ Teleorman, inițiatorul proiectului, a început „sărbătoarea” din luna aprilie pe bani publici, fiind o „o campanie electorală acoperită”, mai spune jurnalista. 

„Acum, că s-a găsit sau nu un hrisov care atestă existența Teleormanului în istorie e deja o chestiune de finețe. Și numai despre finețuri nu poți discuta cu oameni care au terminat școala la fără frecvență. Așa că, de data aceasta, atragem atenția asupra unui alt aspect, cu implicații legale: evenimentele aferente așa zisei zile a județului Teleorman s-au cam întâmplat, după cum puteți vedea în programul de mai jos. Spectacole de teatru la Sala Polivalentă, concerte pe platoul din fața Casei de Cultură, concerte religioase. De pe 20 aprilie, județul Teleorman își tot celebrează vârsta. Problema e alta: toate evenimentele de până acum au fost organizate în afara cadrului legal! Oficial, astăzi, când scriem, după derularea mai multor evenimente cu caracter aniversar și profund electoral, NU EXISTĂ ZIUA JUDEȚULUI TELEORMAN!

Evident că ne întrebăm și noi de ce și-ar fi asumat Dănuț Cristescu riscul de a fi cercetat de organele cu atribuții în materie pe marginea unei perioade de fast, inventate special ca să susțină material campania electorală din bani publici. Dar apoi ne amintim că Dănuț Cristescu este și el o marionetă a lui Dragnea, care dansează în funcție de cum i se trag sforile. Ne așteptăm ca partidele de opoziție din Teleorman să sesizeze această abatere de la regulile campaniei electorale, nu să asiste de pe margine la felul în care partidul unic face reguli noi pe banii noștri”, a scris jurnalista într-un articol în publicația Liber în Teleorman.

Puteți citi întregul material realizat de Carmen Dumitrescu AICI.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.