PSD vrea să organizeze un miting în București. Vor încerca să aducă peste 100 de mii de oameni


PSD vrea să organizeze un miting în București. Vor încerca să aducă peste 100 de mii de oameni

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, marți, pentru G4Media.ro că partidul va organiza ultimul miting din campania electorală pentru europarlamentare în București, la Romexpo, pe 22 mai. De asemenea, el susține că PSD vrea să aducă 120.000 de oameni.

”Avem acțiuni în fiecare zi și ultima acțiune mare se termină pe 22 mai cu mitingul de la București. Penultimul miting mare va fi duminică la Târgoviște. Ca să nu paralizăm iarăși centrul Capitalei și Bucureștiul vom face la Romexpo, unde avem foarte multe parcări închiriate, o să fie un miting foarte mare, peste 120 de mii de oameni. Gazdă este Bucureștiul și Ilfov și vor veni delegați din județele apropiate de noi, Călărași, Teleorman, Giurghiu, Prahova, Iaolomița, Olt. Vor fi șefii din toată țara dar nu vin cu oameni. Ăsta va fi finalul”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru G4Media.ro.

Întrebat cum se va asigura partidul că nu vor fi incidente la miting, având în vedere numărul mare de participanți estimat, Codrin Ștefănescu susține că partidul va lua măsuri să nu existe probleme.

”Suntem pregătiți pentru asta. Noi am arătat întregii țări că știm să ne ținem oamenii în frâu. Nu am răspuns la provocări. Au fost foarte mulți care au vrut să facă contramanifestații. Ai noștri abia i-am potolit. La fel o să-i lăsăm pe cei dela PNL să-și facă singuri mitingul și le promitem că nu trimitem măcar un om să le perturbe mitingul electoral, să arunce cu pietre, ceea ce face guerilla lor. Nu vor fi incidente. Fiind atâta puhoi PSD, e periculos să nu ținem lucrurile sub control. Îi cunoaștem pe toți, le știm numerele de mașină, laptele pe care l-au supt, știm unde vor veni și nu vor fi probleme”, a mai declarat secretarul general al PSD.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.