PSD vrea să spurce Bucureștiul într-o zi lucrătoare. Cine sunt zecile de mii de participanți și cu ce se ocupă de își permit să lipseasă de la serviciu din ordinul unui infractor?


PSD vrea să spurce Bucureștiul într-o zi lucrătoare. Cine sunt zecile de mii de participanți și cu ce se ocupă de își permit să lipseasă de la serviciu din ordinul unui infractor?

După mitingul programat duminică, 19 mai, la Târgoviște, orașul în care și-au găsit sfârșitul odiosul dictator comunist și sinistra lui consoartă, PSD ar vrea să încheie dezastruoasa sa campanie electorală pentru europarlamentare cu o mega reuniune la Romexpo-București, unde să strângă în jur de 120.000 de susținători.

Intenția a fost anunțată de secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, țuțărul-șef al lui Liviu Dragnea și cel care îi asigură infractorului protecția cu spinări cât dulapul și cefe late, recrutate din zonele periferice ale societății, unde legea nu are prea mare greutate.

„În principiu vom organiza un miting săptămâna viitoare. Nu e bătut în cuie. Vom decide mâine (miercuri - n.r.). Rămâne bătut în cuie cel de la Târgoviște de duminică. Mâine decidem dacă facem mitingul de miercuri. Dacă îl facem, vor fi în jur de 120.000 de participanți numai de aici din județele din sud, la Romexpo”, a precizat pentru Mediafax Codrin Ștefănescu, alintat „Prezervativ” sau „cap de penis” în cercurile antipesediste.

Despre protestatarii rezist, presa de propagandă a lansat, de nenumărate ori, în spațiul public dezinformări cu privire la susținerea lor financiară de către forțe străine oculte. S-a mai spus, de asemenea, că nu ar avea de lucru dacă își permit să organizeze proteste și alte acțiuni în zilele lucrătoare. Total fals, pentru că protestele de anvergură au fost întotdeauna organizate în week-end sau seara, după orele de program.

În perspectiva uriașului miting de la Romexpo, jurnalistul Mircea Marian face o obervație pertinentă pe pagina sa de Facebook: „Mulțumim, Liviu Dragnea, că ne-ai confirmat ceea ce o întreagă țară știa deja: când aduci 120.000 de oameni la miting, în București, în mijlocul săptămânii, e clar că toată armata ta e formată din indivizi care nu muncesc sau sunt bugetari care răspund la comanda politică a șefului.
Fiindcă nici un om care muncește cinstit nu are timp ca într-o zi de miercuri să se suie în autocar, să circule între două și șase ore, să stea la miting încă vreo două ore, să se întoarcă noaptea acasă și a doua zi să meargă iar la slujbă. 
Îți mulțumesc în numele zecilor de mii de bucureșteni care oricum circulau într-un infern - sper că sârma doamnei Firea e bine, sănătoasă, neruginită! - iar miercurea viitoare vor sta cu orele blocați prin oraș. 
Sigur, voi nu aveți cum să înțelegeți aceste probleme, fiindcă nu trăți din muncă cinstită, ci din furat. Și, pentru că și furatul vă obosește, când circulați prin București vă deschide calea un batalion de polițiști de la rutieră”.

Imagine de la mitingul PSD de la București, din iunie 2018. În centru, lângă Viorica Dăncilă, se află ibovnica liderului PSD, tânăra Irina Tănase. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.